I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • 3D gradjevinska kuca
  • Kuća zdravlja
Aktuelno

Vrućine povećale broj intervencija Hitne pomoći

goran-puticSlužba Hitne medicinske pomoći u Zrenjaninu imala je tokom današnjeg dana povećan obim posla za 20 odsto u odnosu na dane kada dnevne temperature nisu ekstremno visoke, potvrđeno je portalu I love Zrenjanin.

U dnevnoj smeni od 7 do 19 časova, najviše poziva stizalo je od osoba sa hroničnim tegobama.

„U svakoj smeni na raspolaganju imamo 3 lekarske ekipe koje izlaze na teren i četvrtu koja je u ambulanti, ali je u slučaju potrebe takođe spremna za reagovanje na terenu. Naše lekarske ekipe danas su imale 23 intervencije“, rekao je za I love Zrenjanin Goran Putić, glavni tehničar Službe Hitne medicinske pomoći u Zrenjaninu.

Na terenu su dejstvovale dve ekipe, koje su imale 20 intervencija, a najviše posla bilo je za transportne ekipe koje su na teritoriji Grada Zrenjanina izvršile 82 prevoza pacijenata od bolničkih ustanova i njihovih kuća do mesta za dijagnostiku i terapiju.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
Fordomanija

Picture 3179

Saobraćajnih nezgoda danas nije bilo, a zabeležen je slučaj požara na jednom putničkom automobilu čiji je vlasnik zadobio opekotine prilikom gašenja vatre.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh