I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Vrtić na Gradnulici pod krovom do kraja građevinske sezone

Izgradnja dečijeg vrtića „Alisa u zemlji čuda“ u naselju „Gradnulica“, nastavljeni su nakon niza problema sa izvođačem i obustavom građevinskih radova u dužem vremanskom periodu. Gradilište su danas obišli zamenik gradonačelnika Zrenjanina Čedomir Janjić i zamenik predsednika Skupštine Ljubomir Stanisavljev.

alisaalisa 2

– Kada će biti kraj radova u ovom trenutku zaista ne želim da govorim, jer, u nekoliko navrata sam to govorio, ali se na kraju ispostavljalo da se zbog nečega to odloži i rokovi pomeraju. Važno je da se sada intenzivno radi, postigli smo dogovor sa izvođačem radova i zahvaljujući Fondu za kapitalna ulaganja AP Vojvodine, ovde se radi dvanaest sati dnevno. Stalo nam je da građevinski radovi, odnosno kompletna gradnja objekta, bude što pre završena. U ovom vrtiću će biti smešteno 150 mališana, stvoriće se i mogućnost zapošljavanja određenog broja ljudi, a stanovnici ovog dela grada, nadam se, biće zadovoljni uslugama Predškolske ustanove – rekao je novinarima Janjić dodajući ipak da od izvođača, apatinske firme „Rad“ ima obećanja da će do kraja građevinske sezone objekat biti pod krovom.

vrtic_gradnulicaVrtić „Alisa u zemlji čuda “ početkom marta

Fordomanija

Za gradnju ovog vrtića osim sredstava Fonda za kapitalna ulaganja 19 miliona dinara je dao Grad, dok je oko tri miliona dinara obezbedila mesna zajednica „Gradnulica“.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Ovo zabavište će, u prvoj fazi, imati kapacitet za 150 dece, dok druga faza predviđa proširenje kapaciteta za još oko stotinu dece.

Gradnja objekta vrtića „Alisa u zemlji čuda“ počela je sredinom decembra 2011. godine.

Izvor : zrenjanin.rs

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh