I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Vozači oprez – novi režim saobraćaja u pešačkoj zoni u centru

Novi režim saobraćanja u strogom centru grada stupio je na snagu, i pojedini delovi ulica koje su bile prometne, već sada su zabranjene za prolazak automobila.

Postavljena je nova saobraćajna saobraćajna signalizacija koja jasno ukazuje koji se delovi po novoj odluci tretiraju isključivo kao pešačka zona.

pauk
U toku jučerašnjeg dana saobraćajna policija je davala naloge za uklanjanje nepropisno parkiranih vozila čiji vozači nisu uočili promene koje su nastupile. Tako je juče Pauk služba, po nalogu saobraćajne policije, uklonila ukupno 10 vozila iz centralne gradske zone, koja nisu ispoštovala nove saobraćajne znake i propise.

– Za saobraćaj je zatvorena cela Gimnazijska ulica i ona je sada isključivo pešačka zona, osim jednog dela iza zgrade nekadašnjeg Platnog prometa, gde je saobraćaj dozvoljen, kao i zaustavljanje od 3 minuta ali ne i parkiranje. Takođe, deo Jevrejske ulice od prodavnice Idea do Sarajlijine ulice sada je pešačka zona, kao i deo Skerlićeve ulice – od hotela Vojvodina do ulaza na parking hotela. Za saobraćaj je zatvoren deo Svetosavske ulice – od prodavnice pogrebne opreme, tačnije „slepa“ ulica u koju se ulazi iz Svetosavske, zatvoren je za saobraćaj i zabranjen za parkiranje, a dozvoljeno je zaustavljanje do 3 minuta, kažu u „Direkciji za izgradnju i uređenje grada“.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
I Taxi Zrenjanin

jevrejska
Skretanje pored Kulturnog centra zabranjeno je za kamione nosivosti veće od 5 tona, što važi i za sve prolazne ulice u pešačkoj zoni, a u slučaju potrebe biće dozvoljen saobraćaj autobusima zbog korišćenja velikog parkinga na prevlaci. Dostavna vozila mogu da ulaze u pešačku zonu u periodu od 6 do 9 časova. Stanari ovih ulica dobijaće od Gradske uprave dozvole za prolaz svojih vozila.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh