I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Kuća zdravlja
Aktuelno

Vojsci u Zrenjaninu potrebno 5 profesionalnih vojnika

Uprava za ljudske resurse Generalštaba Vojske Srbije izdala je obaveštenje vojnicima u rezervi, koji su odslužili vojni rok pod oružjem i mlađih od 30 godina života, iz evidencije Centra Ministarstva odbrane Zrenjanin, Vršac, Kikinda i Novi Sad, o popuni 5 radnih mesta profesionalnih vojnika na određeno vreme u Vojnoj pošti 3160 Zrenjanin.

Potreba postoji za vojnicima:

1 u pešadiji
2 u oklopnim jedinicama i
2 u saobraćajnoj službi (vozač najmanje C kategorije).

Fordomanija

Zainteresovani kandidati treba da se jave u kasarnu „NH Svetozar Marković Toza“ u Zrenjaninu, ulica Stevice Jovanovića broj 19, dana 13.02.2017. godine u 9 časova.

Sa najboljim kandidatima zaključiće se ugovor o radu na određeno vreme i biće primljeni u profesionalnu vojnu službu na period od šest meseci, uz mogućnost produženja ugovora o radu na period od tri godine i obnavljanje ugovora do navršenih 40 godina života, navodi se na sajtu Vojske Srbije.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Više informacija o načinu podnošenja prijave i potrebnih dokumenata možete videti na sajtu Ministarstva odbrane www.mog.gov.rs i sajtu Vojske Srbije www.vs.rs i dobiti na brojeve telefona: 021/4835-723 i 066/8701-041 (major Koso Oskar).

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh