I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Pozorište Zrenjanin
Aktuelno

Sa prednostima vojnog poziva upoznato 250 učenika

U okviru projekta civilno-vojne saradnje „Vojni poziv – izazov za mlade“, a u saradnji sa lokalnim samoupravama, tim Komande za razvoj Banatske brigade Zrenjanin realizovao je pred učenicima osnovnih škola promociju vojnog poziva.

PROMOCIJA VOJNOG POZIVA USKORO I U SEČNJU

Promocija je 20. februara održana u opštinama Nova Crnja i Žitište, a dva dana kasnije, 22. februara u opštini Novi Bečej.

– Cilj ove aktivnosti je nastavak promocije vojnog poziva koju je Ministarstvo odbrane Republike Srbije nedavno realizovalo u Kulturnom Centru Zrenjanin, čime je omogućeno da se i učenici iz svih opština Srednjobanatskog okruga upoznaju sa vojnim pozivom. U okviru ovog projekta do sada je 250 zaintresovanih učenika upoznato sa uslovima konkursa za vojnu gimnaziju, srednju stručnu vojnu školu i vojnu akademiju, kao i sa mogućnošću dobrovoljnog služenja vojnog roka i zaposlenja u svojstvu profesionalnog vojnika, rekao je portalu I love Zrenjanin major Rade Daljević iz Komande za razvoj Banatske brigade Zrenjanin.

PerSu marketi

Naredna promocija biće održana u Opštini Sečanj 24. februara.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh