I love Zrenjanin portal

  • AD POLET
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Aktuelno

Vlade Divac i Damir Fejzić drže „Olimpijski čas“ u Zrenjaninu

U Gradskoj kući u Zrenjaninu, u utorak 3. juna, biće održan prvi ovogodišnji „Olimpijski čas“.

Mališani će imati prilike da upoznaju tekvondistu koji je predstavljao Srbiju na Olimpijskim igrama u Londonu Damira Fejzića i proslavljenog košarkaša i predsednika Olimpijskog komiteta Srbije Vlade Divca.

divac
Učesnici “Olimpijskog časa” će proći kroz 5 radionica koje simbolizuju 5 kontinenata i 5 olimpijskih vrednosti: radost igre, fer plej, poštovanje, izuzetnost i jedinstvo duha, tela i uma. Steći će znanja o istoriji Olimpijskih igara, olimpijskim simbolima i sportovima, kao i znamenitim sportistima – olimpijskim herojima današnjice.

Damir Fejzić će se družiti sa učenicima na Olimpijskoj tribini i pokušati da im dočara kakav je osećaj naći se među najboljim svetskim sportistima i šta je sve potrebno uraditi da biste došli u društvo najboljih.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
I Taxi Zrenjanin

Programom su obuhvaćeni i najmlađi osnovci koji će imati priliku da kroz Olimpijsku bajku nauče više o Olimpijskim igrama i pravim vrednostima koje treba da usvoje u svom odrastanju. U ovoj knjizi oživljena su Grčka božanstva i lik Pjera de Kubertena, a deci se na duhovit i jednostavan način upoznaju sa Olimpijskim igrama od vremena nastanka Antičkih igara pa sve do stvaranja modernih Olimpijskih igara.

Izvor: B92   Foto: ilustracija/okradio.rs

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh