I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Pozorište Zrenjanin
Aktuelno

Dobrovoljci iz Zrenjanina nisu otišli u Šabac

Dobrovoljci iz Zrenjanina i okolnih sela koji su se rano jutros na poziv Štaba za vanredne situacije okupili u ulici dr Miroslava Tirša, vraćeni su kućama jer trenutno nema potrebe za daljom pomoći civila u Šapcu.

11

Oko 300 ljudi došlo je sa željom da se uputi na poplavljena područja, ali im je rečeno da za sada ostanu ovde, u stanju pripravnosti. Rukovodeći Štaba za vanredne situacije popisali su imena i kontakte dobrovoljaca, kako bi ih u slučaju potrebe pozvali i rasporedili na kritična mesta u Srbiji.

– Zrenjaninci mogu danas da budu zadovoljni pre svega što smo kroz ovaj talas padavina prošli prilično bezbedno i bez velikih posledica, a sa druge strane zadovoljni smo što su naši građani pokazali izuzetnu humanost, odgovornost i saosećanje za situaciju koja je snašla stanovnike poplavljenih područja, rekao je načelnik Odeljenja komunalne policije, Igor Virijević.

PerSu marketi

On je apelovao da građani nikako ne kreću u „privatnoj režiji“.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

t

Zrenjanin je juče poslao jedan autobus dobrovljaca koji su noć proveli braneći grad Šabac.

Na ugrožena područja poslat je i jedan kontigent humanitarne pomoći u vidu hrane i vode, kao i džakova koji su sinoć na nasipima bili preko potrebni.

 

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh