I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Viktor Bugar i ove godine najbrži u trci za časni krst

Na jezeru kod Kulturnog Centra šesti put za redom organizovano je plivanje za časni krst povodom velikog hrišćanskog praznika Bogojavljenja. Litiju je predvodio otac Veselin Vlaški, starešina hrama Svetog Arhangela Mihaila.

plivanje-za-casni-krst-2014-zrenjanin-1
Zamenik predsednika Skupštine grada Ljubomir Stanisavljev i donator zlatnog krsta Vojin Obradović iz firme „Točak Auto“, pozdravili su oko 3000 okupljenih Zrenjaninaca koji su došli da bodre učesnike. U plivanju za časni krst učestvovalo je 13 vitezova, a prvi je i ove godine do krsta doplivao Viktor Bugar.

plivanje-za-casni-krst-2014-zrenjanin-4

plivanje-za-casni-krst-2014-zrenjanin-6

PerSu marketi

plivanje-za-casni-krst-2014-zrenjanin-8

Kao trećem uzastopnom pobedniku, crkvena opština je Bugaru u trajno vlasništvo poklonila veliki zlatni krst.

Plivao sam za veru, prijatelje i zdravlje – rekao je Viktor po završetku trke, primajući sve vreme čestitke rodbine, devojke i mnogobrojnih prijatelja. – Sledeće godine plivaću u Novom Sadu ili Beogradu, najavio je ovaj mladić.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.


– Ovaj praznik i plivanje za časni krst ne treba shvatati kao takmičenje. Svi ovi momci koji su danas plivali jesu pobednici, rekao je otac Veselin poklanjajući Viktoru veliki zlatni krst.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh