I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Aktuelno

SLEP I HRABAR : Slavoljub Epifanić – Zrenjaninac primer za ceo svet [VIDEO]

Slavoljub Epifanić je Zrenjaninac sa energijom na kojoj bi mu mnogi pozavideli. Iako je pre više od 15 godina ostao bez vida, svakodnevnim životom i optimističnim pristupom, želi da dokaže svima koji dele njegovu sudbinu da je život u mraku moguć. slavoljub-epifanic-aleksandar-solomon-whitecaneroad

Osim što se slep oženio i dobio dvoje dece, Slavoljub se redovno koristi računarom, bavi jogom, planinarenjem, ninđutsuom, a oni koji su kod njega došli na masažu imaju sa istu samo reči hvale.

Nedavno je sa prijateljem Aleksandrom, koga je upoznao na Joga meditacijama, došao na ideju da proputuju stopom svet. slavoljub-epifanic-aleksandar-solomon-whitecaneroad-002

– Alekandar mi je ideju predložio, razmislio sam par dana, pozvao ga i rekao : Ideja mi zvuči odlično, ajde da je sprovedemo u delo, govori Slavoljub.

I Taxi Zrenjanin

Putem sajta IndieGoGo pozvaćemo sve dobre ljude da nam pomognu i ponuditi im nešto zauzvrat, našu majicu, uslugu masaže i slično. Bićemo im zahvalni i zabavni gosti, završava kroz osmeh Slavoljub.

O tome na koji način će ovaj energični spoj mladosti i iskustva, protkan velikom dozom optimizma ostvariti svoj cilj, pogledajte u video snimku čije je snimanje trajalo skoro mesec dana.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh