I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Pozorište Zrenjanin
Aktuelno

VIDEO : Muzičari iz Zrenjanina i okoline zajedno u hit muzičkom projektu

Ovih dana na društvenim mrežama počeo je da kruži muzički video spot koji se rado deli i preporučuje i na pravi način prezentuje lepotu ovih prostora, ali i odlične muzičare koji ovde žive i rade sa puno ljubavi ka muzici i sredini u kojoj žive.

Stop-that-train

Uvod u video spot pojašnjava da je spot sniman širom Balkana, a da inspiraciju vuče iz svetski poznatog muzičkog projekta pod nazivom „Songs around the world“.

Kako se navodi, mnogi muzičari su tokom rata u Jugoslaviji, devedesetih godina napustili svoj rodni grad i svoju zemlju.

PerSu marketi

– Ovo je pesma o našem „malom svetu“, oko Zrenjanina i namenjena je svima širom sveta koji su napustili našt grad, ali naravno i onima koji žive u njemu, naveli su oni.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Interesantan tekst koji u refrenu ponavlja „Stop that train i`m leaving“ – zaustavite taj voz, ja odlazim, kao i brojni istaknuti muzičari iz našeg grada, veliki trud koji je uložen u snimanje spota, a pre svega odlična pesma koja će vam se dopasti na prvo slušanje, dovoljan su motiv da i vi podelite ovu pesmu dalje na društvenim mrežama.

– Zahvaljujemo se svim sugrađanima koji su pomogli na najrazličitije načine ali i svima onima koju su verovali da možemo uhvatiti duh našeg grada i predstaviti ga u ovoj formi.

Veliko hvala na podršci i sugestijama koje smo dobili od strane Playing For Change fondacije i njenih predstavnika.

UČESNICI:

Srđan Graovac, Aleksandar Tolimir, Nenad Kecman, Vladimir Stojković, Rastko Arsenov, Vanja Ilijev, Jelena Kuljic, Nemanja Popović, Barna Istvan, Goran Milankov, Dalibor Adamov, Predrag Milošev, Maja Stamenković, Saša Koso, Pavle Kirćanski, Dalibor Kurjak, Željko Djurović, Aleksandar Stamenković, Mileta Grujić, Saša Pertićm Milan Novaković i Hor srednje muzičke škole „Josif Marinkovic“.

Snimanje zvuka: Nemanja Popović  
Kamera: Dušan Udicki, Nenad Nedeljkov
Muzicki aranzman: Nino Rajacic
Miks zvuka: Bojan Rajačić, Nino Rajačić
Montaža i režija: Nenad Nedeljkov

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh