I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Aktuelno

VIDEO : Boris Petrović odlično zvuči sa bendom na probama

Boris-petrovicBoris Petrović sa ostalim finalistima Prvog glasa Srbije uveliko nastupa po gradovima naše zemlje i neostavlja nastupima publiku ravnodušnom. Nastupi se rade uglavnom sa matrica, ali je naš sugradjanin ovih dana smislio nešto kvalitetniji plan kada bude nastupao samostalno.

Nakon izlaska iz najgledanijeg pevačkog šoua, Boris se prvo malo odmarao i uživao u svom Žitištu sa prijateljima, ali sada je prionuo na posao i pronašao bend koji će ga pratiti, a koji je takodje iz Zrenjanina. Spremaju veseo repertoar koji će biti satkan od najvećih hitova koji se trenutno slušaju po klubovima, ali neće izostati ni čuveni hitovi za sva vremena.

– Super se slažemo i mislim da smo odličan tim. Nekoliko instrumenata i energija koju pravimo dok sviramo zasigurno će se dopasti publici, dodao je kratko uz osmeh Boris.

Za čitaoce našeg portala, Boris i ekipa su nam odsvirali od Olivera Dragojevića čuvenu baladu „Bez tebe“ pa poslušajte kakako zvuče, nama se dopalo.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
PerSu marketi

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh