I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Pozorište Zrenjanin
Aktuelno

Veštica „Veca-Mica, Ivica i Marica“ u Aviv Parku (VIDEO)

Hladan oktobarski dan u Aviv Parku u Zrenjaninu ulepšali su deca i glumci teatra „Talija“ iz Beograda.  Maja Jovanović, Ljiljana i Darko Joksimović članovi ovog teatra su uz pomoć mnoštva dece odigrali predstavu „Veca-Mica, Ivica i Marica. Glumci su vešto u jednu priču uklopili junake jedne priče te ih uklopili u miks više dečjih pesmica i  kompozicija poput „Thriller“ Michaela Jacksona ili „Ghostbustersa“.

 

image2c

Najvažnije je da nije pala kiša, hladnoća nam nije smetala, potrudili smo se da plesom i pesmom zagrejemo dečicu i u tome smo uspeli – rekao je Darko Joksimović za naš portal. Nakon predstave glavni junaci su deci spravljali tajne napitke i jela što je bio samo lep paravan da se deci podele slatkiši i mali pokloni. Najoriginalnije i najstrašnije dečje maske takođe su nagrađene poklončićima, a jedini žiri bila je publika, a jedini kriterijum jačina aplauza. Usvakom slučaju i deca i roditelji ludo su se zabavili.

Fordomanija

Na današnji dan pre tačno godinu dana Aviv Park u Zrenjaninu je i zvanično otvoren uz prisustvo više hiljada posetilaca i veliki koncert Tonija Cetinskog. Rođendan je zvanično obeležen malo ranije zbog vremenskih prilika rečeno nam je u menadžmentu ovog objekta.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh