I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Aktuelno

Veliko interesovanje : Obuka za programere u kompaniji „Levi 9“

Testiranjem 180 kandidata danas u amfiteatru Tehničkog fakulteta „Mihajlo Pupin“ otpočeta je realizacija projekta „Edukacijom do posla“ pod pokroviteljstvom Ministarstva omladine i sporta u saradnji sa Tehničkim fakultetom i gradom Zrenjaninom. 

testiranje

Cilj ovog projekta je zaposlenje mladih, od 180 kandidata,  40 kandidata će proći obuku za programere u kompaniji „Levi 9“ nakon čega će  svi kandidati u koliko zadovolje kriterijume ove kompanije dobiti zaposlenje.

Pre testiranja prisutnima su se obratili dekan fakulteta Prof. dr Milan Pavlović, pomoćnik ministra omladine i sporta Snežana Klašnja, pomoćnik gradonačelnika Zrenjanina Duško Radišić i predstavnik kompanije „Levi9“ Dragan Gajić.

PerSu marketi

testiranje1

– Prioritet ministarstva omladine i sporta je poboljšanje kvalitet života u Srbiji u tom smislu rešavanje problema zapošljavanja i usavršavanja. Tim povodom odobrili smo sredstva za realizaciju ovog programa koji smatramo veoma važnim i u saradnji sa gradom Zrenjaninom i Tehničkim fakultetom „Mihajlo Pupin“ mi želimo da pomognemo  mladim ljudima da nadograde znanja i zaposle se a u saradnji sa kompanijama kao što je „Levi9“ koje imaju potrebe za tim kadrovima da im omoguće posao rekla je Pomoćnik ministra omladine i sporta Snežana Klašnja.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Pomoćnik gradonačelnika poželeo je veliku uspeh na testiraju i da tokom obuka steknu što više znanja. Radišić je istakao da je ovaj projekat jedinstven jer je sproveden na osnovu realnih potreba u privredi. 

– Želja nam je da mladi ostanu i pomognu razvoju ovog grada, hvala ministarstvu omaldine i sporta, gradu Zrenjaninu i kompaniji „Levi9“ što nam pomažu u tome, naglasio je dekan fakulteta koji dodaje da je ovo veliki događaaj za grad jer se bez velikih sredstava i investicija pronalazite i zadržavate mlade ljude. Zrenjanin ima potencijala da sa ovako visokoobrazovnom institucijom razvija segment IT tehnologije razvija stvori mogućnost to postane jedan od motora razvoja.

Koordinator realizacije projekta na fakultetu je prof.dr Branko Markocki.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh