I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Aktuelno

Veliki uspeh : Projekat braće iz Zrenjanina dobio bugarsku investiciju

Zrenjaninci, Vujadin i Nemanja Divjak najširoj javnosti postali su poznati kada su zahvaljujući svom projektu Fliiby, proglašeni za najbolji domaći web startup, na Startit festu u nimalo lakoj konkurenciji.

Ovaj servis omogućava da svi oni koji stvaraju digitalni sadržaj, muziku, slike, video fajlove, ne drže iste na svom računaru već da uz pomoć ove platforme zarade od istih.

nemanja-i-vujedin-divjak

Vujadin i Nemanja Divjak puštaju u rad Fliiby verziju 3

Šta je startup?

PerSu marketi

Najjednostavnije objašnjenje šta je startup je da je to firma koja preko svog poslovnog modela (biznis plana) i načina poslovanja pokušava da ostvari ono što je cilj svake firme, a to je profit.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Fliiby je startovao još davne 2007. godine, a osnovna zamisao osnivača ove platforme, bila je kreiranje velike biblioteke fajlova na Internetu, odnosno jedinstvenog sistema namenjanog izdavačima i stvaraocima digitalnog dobra, uz mogućnost zarade od istih, kroz reklame koje se prikazuju.

Investiciju za dalji razvoj dobili su od Launchub kompanije koja investira u perspektivne projekte u okviru  „Acceleration & Seed“ programa.

fliiby-mikser-house

Lansiranje verzije tri u Mikser House-u – septembar 2014.

INVESTICIJA OD BUGARA POTVRĐUJE POTENCIJAL PROJEKTA

– Dobili smo korektnu valuaciju kompanije, budžet za dalji razvoj, mrežu kontakata i mentora, ceo proces do investicije je za nas veliko i veoma pozitivno iskustvo, izuzetno, ističe jedan od osnivača sve popularnijeg web servisa Fliiby, Nemanja Divjak za naš portal.

On je dodao da vredno rade i unapređuju svoj servis kako bi rame uz rame stali sa najpoznatijim svetskim online projektima, a da je ova etapa samo korak do Berlina ili San Franciska.

– Fokusiracemo se na rast, sklapanju exkluzivnih dogovora sa izdavacima digitalnog sadržaja, fotografima, muzičarima, video producentima, itd.

PROŠIRUJU TIM; TRAŽE NOVE LJUDE

Radimo na prosirenju tima, naravno, svi koji su spremni za izazov mogu da posalju CV – uz obrazlozenje kako mogu da doprinesu našoj prici, tako da postane i njihova – na jobs@fliiby.com

Fliiby u verziji tri zvanično je pokrenut na svečanoj ceremoniji u Mikser House-u u Beogradu 22. avgusta. Od tada do danas ova porodica digitalnih izdavača porasla je za čak 25.000 korinika, koji su podigli 80.000 fajlova, slika, audio i video zapisa.

Fliiby_launch_event-24

Deo Fliiby tima sa prijateljima na svečanom otvaranju verzije tri u Beogradu.

Višemilionska poseta sajta za pomenut period, agresivniji online marketing i danonoćni rad, čine da se ovaj servis razvija u pravom smeru.

ZAŠTO NAPRAVITI NALOG NA FLIIBY-ju?

– Razlikujemo se po tome što nudimo sve mogućnosti na jednom mestu, ne morate se logovati posebno na tri servisa kada želite da podignete pesmu, video ili sliku. Svaki kreator fajlova dobija zaseban profil gde gradi svoj kredibilitet i u skladu sa rastom istog, ostvari brojne benefite koje ova platforma nudi, a ključni motiv je zarada od fajlova.

Evo par neverovatnih profila taletnovanih i kreativnih korisnika :

KAKO SE ZARAĐUJE OD OVOG SERVISA

– Mi isplaćujemo digitalne izdavače, sistem je jednostavan, podižete digitalni sadržaj fotografije, pesme, grafike, crteže, video fajlove, Fliiby omogućava uporedo sa prikazima pomenutih tipova fajlova, prikaze reklama, a trenutna zarada za takozvani CPM (zarada na hiljadu pregleda) je dosta visoka, zahvaljuljući kombinaciji baner i video reklama, istakao je Vujadin Divjak, osnivač.

MNOGO ZRENJANINACA KORISTI FLIIBY

– Mnogo prijatelja iz našeg grada nas podržava godinama unazad, lobira za nas na internetu i bili su nam nesebična podrška. Mnogi već dostižu prve isplate, kažu da se više radi u početku, ali da posle sistem radi za njih, a u šali nam jedan prijatelj govori da planira da njegove slike zarade njegovu penziju a ne on, završavaju osnivači uz osmeh.

Isprobajte i vi ovaj servis, jer i naš grad ima svoj Youtube, Flickr, Soundcloud.

Napravite nalog http://fliiby.com

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh