I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Veliki odziv na besplatnom pregledu očiju u Zrenjaninu (VIDEO)

Tim očnog centra poliklinike „Kuća zdravlja“ iz Subotice privukao je, drugu godinu za redom, pažnju velikog broja Zrenjaninaca besplatnim pregledom očiju i predavanjem na temu najčešće patologije u oftalmologiji.

besplatni-ocni-pregled-kuca-zdravlja1

Predvođeni specijalistom oftalmologije, doktorkom Brankom Ivošević, predstavnici „Kuće zdravlja“ merili su očni pritisak i pregledali očno dno svakom ko je sinoć hteo da dođe u malu salu Kulturnog centra. Jedan broj prisutnih došao je bez tegoba, isključivo iz preventivnih razloga, dok su oni sa dioptrijom i ranijim intrevencijama na oku, iskoristili ovu priliku da porazgovaraju sa dr Ivošević i dobiju savet kako da održe ili poboljšaju trenutno stanje vida.

-Od svih gradova koje smo u Vojvodini obišli u poslednje dve godine, najveći odziv stanovništva bio je upravo u Zrenjaninu, što ukazuje da su ljudi voljni da saznaju više u pravcu preventivne oftalmolmoške zdravstvene zaštite. Dugogodišnja praksa je pokazala da u zadnjih nekoliko godina u svakodnevnoj ambulantnoj praksi postoji dosta pacijenata koji dolaze kasno na oftalmološke preglede i to je bio jedan alarm koji nam je pokazao da je vreme da izađemo na teren kako bismo u Vojvodini obavljali ovakva predavanja u smislu prosvećivanja stanovništva, jer je najbitnije da pacijent oftalmologu dođe na vreme. Iako smo privatna ustanova, trudimo se da besplatnim pregledima damo neki naš doprinos unapređenju zdravstvene zaštite, rekla je dr Ivošević.

I Taxi Zrenjanin

besplatni-ocni-pregled-kuca-zdravlja

Na pitanje kakva je trenutno slika stanja nacije kada je u pitanju zdravlje oka, dr Branka Ivošević kaže da je trend poslednjih godina vrlo poguban.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

-Kada pričamo o najčešćoj patologiji u oftalmologiji a to je katarakta, liste čekanja su u porastu i preko 5000 pacijenata u Srbiji čeka na ovu operaciju, rekla je ona.

Poslušajte koja su najčešća oboljenja na koja se stanovništvu skreće pažnja:

„Kuća zdravlja“ iz Subotice danas poseduje svu neophodnu tehnologiju za lečenje i operacije pacijenata, kao i devet oftalmologa koji pokrivaju sve oblasti oftalmologije.

Više informacija pročitajte OVDE ili ih možete dobiti  direktnim pozivom na broj 024/55-75-75.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh