I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Veliki horoskop za 2016. godinu

OVAN

Vi ste još uvek pod snažnim uplivom Urana koji naglašava potrebu za nezavisnošću i slobodom. To može doneti promene zanimanja,  mesta stanovanja i napetost u komunikaciji.  Ipak, imate priliku za razvoj karaktera i uma ako naučite da se disciplinujete. Za vas je period od 17. aprila do 29. juna od izuzetnog značaja jer Mars , kao vaš vladar,  kreće retrogardno. Izbegavajte rizike, opasnosti,  nepromišljene finansijske transakcije. Moguć pad energije i imuniteta,  ali Jupiter u polju zdravlja ima blagotvoran uticaj na vaš organizam sve do jeseni. Od 9. septembra možete da odahnete. Ukazuju vam se dobre prilike za širenje javnog uticaja i napredovanje u karijeri. Haromonija u braku, a slobodnima prilika za upoznavanje emotivnog partnera.

BIK

Sve do 9. septembra Jupiter je u vašem prirodnom petom polju i ima povoljan uticaj na ljubavni život. To je i polje zabave, sportskih aktivnosti, kreativnosti, pozorišta, hobija, tako da vas uspeh očekuje u pomenutim oblastima. Od jeseni deluje na šesto polje rada i zdravlja, i za mnoge će to biti prilika da dobiju novo zaposlenje ili veće prihode. Poslovni prosperitet je zagarantovan ako sarađujete sa strancima ili stranim kompanijama. Druga polovina marta je u znaku egzaltiranih ljubavi, velikih strasti. To će se nastaviti i u maju dok Venera bude u vašem znaku. Moguće su nesuglasice u partnerskim i bračnim odnosima u junu, ako ste skloni tajnim aferama. Od jeseni harmonija i uživanje u društvenom životu.

BLIZANCI

Početkom godine Merkur, kao vaš vladar, kreće retrogardno, od 5.januara, a to često donosi odlaganja i nepredviđene situacije. To je odlična prilika za odmor, predah, opuštanje, završavanje stvari koje su ostale po strani. Izbegavajte veće kupovine i ulaganja sve do 25. Merkur će ove godine biti u povratnom hodu u zemljanim znacima tokom maja, septembra i pred kraj godine.Tada izbegavajte rizične poteze, pažljivije vozite i čuvajte dokumenta. Od sredine aprila do kraja juna vodite računa šta javno izjavljujete jer je naglašena kritičnost. Odnos sa dugogodišnjim partnerom zapada u krizu ili je bračni partner pod pritiskom. Od 9. septembra Jupiter deluje na polje ljubavi, dece, kreativnosti i donosi izuzetno raznolik i lep period.

RAK

Jupiter je u  vašem polju komunikacije, rodbine, kraćih putovanja do 9. Septembra. Izvesne su promene radnog mesta a mnogi od vas često putuju ili su po ceo dan na točkovima. Aspekt je povoljan za trgovce, novinare, književnike, vaspitače, učitelje, taksiste… Od jeseni osećate poboljšanje u privatnom životu. Imate priliku da uložite u nekretnine, renovirate kuću ili kupite stan. Moguće proširenje porodice.Vodite više računa o zdravlju , naročito u periodu od aprila do kraja juna. Tada ste skloni većim naporima, povredama ili ćete biti izloženi većem pritisku  na radnom mestu nego što ste bili do tada. Najlepši period za ljubav je  od sredine juna do prve polovine jula.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
Fordomanija

LAV

Iako ste finansijski prilično zaštićeni jer je Jupiter u polju novca do 9. septembra, budite obazrivi. J anuar ukazuje na stagnaciju, čekanje, odlaganje dogovora, poslovnih putovanja, nepredviđene okolnosti. Slična situacija se ponavlja u maju, septembru i pred kraj godine. Tokom maja možete osetiti napetost, veću tenziju u porodičnim odnosima.  Može biti dosta aktivnosti i radova oko kuće, privatnih poslova, popravki ili većih ulaganja. Ljubavni i emotivni život je prilično komplikovan ako niste u stabilnoj vezi. Saturn u polju ljubavi često donosi zahlađenje , distanciranost, i teško pronalaženje odgovarajućeg partnera. Period zaljubljivanja i strasti je od marta do kraja maja.

DEVICA

Jupiter je u vašem znaku do 9. septembra i donosi zaštitu, mogućnost za napredovanje i uspeh. Ipak, njegov uticaj nije toliko snažan kao u nekim drugim znacima, a sem toga, određeni izazovni aspekti deluju kontradiktorno. Tokom januara možete osetiti stagnaciju, da se stvari ne odvijaju onom brzinom kojom biste vi želeli. Imate priliku da završite ono što ste započeli, pa odustali, da razmislite o svojim prioritetima. Počev od marta pa do kraja maja trpite pritisak porodice. Možda će biti nesuglasica, rasprava oko imovine, nekretnina ili više aktivnosti ako se bavite privatnim biznisom. Ljubavni život je podložan promenama, iluzijama, velikim očekivanjima i prevarama.

horoskop

VAGA

Ovo je godina kada se vaši planovi i ciljevi polako ostvaruju. Imate zaštitu Jupitera u 12. polju ali će on preći u vaš znak 9. septembra. Donosi optimizam, sreću na mnogim poljima, dobro zdravlje. Neophodno je da prepoznate šanse koje vam se pružaju i da ih maksimalno iskoristite. Stranci su vam posebno naklonjeni, a biće prilike i za putovanja. Studente očekuje uspeh na fakultetu. Kontakti sa uspešnim, obrazovanim i uticajnim ljudima doprinose vašem napredovanju i duhovnom uzdizanju. Obratite pažnju na finansije tokom juna jer može biti nepredviđenih troškova. Odnos sa bračnim partnerom je podložan promenama ali uspevate da izgladite svaki nesporazum. Septembar je najlepši mesec za ljubav.

ŠKORPIJA

Prva polovina godine je u znaku odricanja i štednje. Iako je Jupiter u polju dobitaka od karijere, imate utisak da su rashodi mnogo veći i da tome nema kraja.Veliki napor ulažete u poboljšanje materijalnog statusa a u tome imate podršku prijatelja ili nekog udruženja. Ipak, nisu isključeni konflikti i nepredviđeni problemi oko novca od marta do kraja juna. Bitno je da pažljivo birate prijatelje i poslovne saradnike. Kod vas se ljubav i prijateljstvo često prepliću. Mart je period zaljubljivanja i egzaltiranih osećanja. Maj je karakterističan po naglašenom društvenom životu ali i ljubavnim avanturama. Tokom juna vodite računa da ne preterate u svojim kritikama na račun partnera.

STRELAC

Saturn je u vašem znaku a kako je povezan sa ograničenjima, neophodno je da se naoružate strpljenjem. Iako je sinonim velikih napora, problema, zdravstvenih teškoća, ima i svojih pozitivnih strana. Sve zavisi od  natalnog horoskopa. On je učitelj i čini vas upornim, izdržljivim a čak i ambicioznim. Naporan period je od marta do juna, kada ne treba ništa da forsirate, već da mirujete. U pozitivnom smislu, može biti više aktivnosti nego obično, sportskih takmičenja, fizičkih poslova… Karijera je pod uplivom Jupitera što donosi prosperitet ako poslujete sa inostranstvom ili stranim firmama. Bolja finansijska situacija od jeseni. U ljubavi budite spremni na iznenađenja. Septembar je mesec za uživanje i ispunjenje želja.

JARAC

Vaš znak je sinonim za ambicije, poslove i karijeru. Dobar ste organizator, disciplinovani i odgovorni, a drugi vas zbog toga cene. Januar je mesec kada se nešto više odmarate i opuštate a moguće je i putovanje, zimovanje sa decom. Budite spremni na nepredviđene teškoće u periodu od marta do kraja juna. Određene okolnosti u društvu diktiraju tempo, a na to nemate direktnog uticaja i zato je  najbolje da prihvatite realnost. Naravno, vi se najbolje snalazite baš u takvim situacijama jer uvek imate rezervni plan. Od septembra imate šanse da napredujete u karijeri. Skloni ste kalkulacijama, a nisu isključena ni preseljenja ili promene u porodičnom statusu. Odličan period za ljubav je u martu, junu i julu.

VODOLIJA

Prva polovina godine je nešto izazovnija i teža za većinu znakova, pa tako i za vas. Tenzija na poslu trajaće od marta do kraja juna. Izbegavajte konflikte sa nadređenima, autoritetima i šefovima i lakše ćete pregurati ovaj period. Ipak, Jupiter u vašoj osmoj kući predstavlja veliku zaštitu i odličan je aspekt za finansije, dobitke, kredite, nasledstvo. Od septembra imate šansu da otputujete u inostranstvo i to uz pomoć prijatelja. Obratite pažnju na zdravlje , imunitet, tokom januara i februara. Iako početak godine donosi emotivna talasanja, tajne ljubavi, u februaru ste na sedmom nebu. Uopšte, prva polovina godine je prilično dobra za društveni i emotivni život.

RIBE

Kod vas je naglasak na karijeri, statusu i javnim odnosima. Sarađujete sa velikim brojem ljudi tako da uvek imate podršku u ostvarivanju planova i ciljeva. Odlično se snalazite u politici, diplomatiji, ali i u poslovima gde se očekuju improvizacije, kreativnost veliki talenat. U martu je pomračenje u vašem znaku, a određeni aspekti nagoveštavaju prilično buran period kada je reč o karijeri. Budite spremni na kritike, iznenadne preokrete i novine na radnom mestu. Ako maštate o odlasku u inostranstvo, onda sačekajte septembar. To je period finansijskog napredovanja. Bračni i porodični odnosi su bliski. Slobodne Ribe očekuju lepa dešavanja u ljubavi od sredine marta.

Puno uspeha, sreće i sjajne zvezde u Novoj 2016. želi vam vaš astrolog Vesna Lalić

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh