I love Zrenjanin portal

  • Nexe
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Veliki godišnji horoskop za 2014. godinu

OVAN – Dragi Ovnovi, lagala bih vas kada bih vam rekla da će vam 2014. biti laka godina, ali ako to shvatite kao završetak jedne faze u vašem životu koja traje možda još od 2010. godine, može vam biti u toliko lakše jer je kraj blizu. Dakle, obratite pažnju kako započinjete 2014., tačnije kako ste se osećali i šta se dešavalo dve nedelje pred Novu godinu. Takva situacija imaće tendenciju narednih sedam meseci u prvoj godini. Za praznike pazite kako vozite i čuvajte se sukoba i direktnih fizičkih obračuna. Nervoza i sve veći bes mogu eskalirati baš za praznike. Nezadovoljni ste poslom, brakom, novcem…. i dođe vam da iskočite iz kože. Hteli biste dosta toga da menjate. Problem koji je započeo sada, eskaliraće za tri meseca, počev od marta pa do 22.aprila naročito. Želite da napravite radikalne promene na profesionalnom planu, ali to izgleda ne ide kako ste planirali. Ako želite savet, smirite se, inače se može desiti da dobijete otkaz ili da ga sami u afektu date već posle praznika i najkasnije do aprila. Stvari će kod vas krenuti da se raspetljavaju posle 18.maja, i pravu šansu za posao možete očekivati tek krajem avgusta i septembra. Čuvajte se suda, zakonodavca i pravnih aspekata jer oni kao da su vam neminovni početkom godine. Rashodi, rashodi i rashodi. Najbolje bi bilo da se fokusirate na elementarne stvari i troškove, bar početkom godine. Situacija se nekako smiruje od leta i vi možete ući u novi posao. Ako je u pitanju partnerski posao, čuvajte se s jeseni da ne dođe do problema, naročito u oktobru. Kada govorimo o emotivnim zbivanjima, moram napomenuti da će dosta zauzetih Ovnova ozbiljno razmišljati o promenama na emotivnom planu. Ako vaša veza ili brak opstanu u prvih šest meseci ove godine, možete smatrati da ćete zauvek ostati sa tim partnerom. Slobodni Ovnovi mogu očekivati ljubav tek na leto, u avgustu, i to može biti trajna veza koja vodi u zajednicu. Čuvajte se povreda i smirite se jer su nervoza i stres u vašem slučaju uzrok problema sa srcem i pritiskom. Budite čovek u teškim vremenima. 

BIK – Dragi Bikovi, prvih sedam meseci ove godine bićete usmereni na karijeru, posao i usavršavanje, i mogu vam reći, trud će se isplatiti. Bilo je problema tokom 2013. godine, ali sada bar znate ko vam je na poslu prijatelj a ko neprijatelj. Ulazite u novu godinu rešeni da uspete u karijeri i da sebi ali i drugima, dokažete da možete. Od leta, vaši planovi se menjaju i više se okrećete kući, domu, porodici, praktičnim pitanjima. Odjednom vam se javlja ideja da počnete da ulažete u kuću ili da prodajete nekretninu. Slušajte svoj instinkt tokom avgusta i sledite ga, uspećete. Kada pričamo o poslu, moguće je da vam početak godine, januar i februar, budu obeleženi nekim manjim neprijatnostima od strane već osvedočenih neprijatelja. Neko će potegnuti pitanje vaše stručnosti i želeće da ospori vašu potrebu da napredujete, naročito ako je edukacija u pitanju. Moj savet je da sačekate proleće, tačnije april, kada će se vaši planovi realizovati i tada ćete imati protekciju od strane jedne starije ženske osobe koja će vam dosta pomoći. Na polju emocija, prva tri meseca ove godine u znaku su starih ljubavi, preispitivanja i sećanja na prošlost. Možete očekivati loše vesti od bivšeg partnera, ne reagujte. Ako želite nešto novo, onda ćete morati da sačekate oktobar, ali čini se da to neće biti osoba koja je iz vašeg mesta, u pitanju je udaljena osoba. Zdravlje vam je dobro, čuvajte leđa, kičmu i urogenitalni trakt.

BLIZANCI – Dragi Blizanci, pred vama je godina za nijansu uspešnija od prethodne. Lakše ćete ostvariti uspeh, ali se za početak ipak držite starih poslova i poslovnih saradnika, i za početak nemojte menjati posao ako ne morate, jer vas od maja čeka neka vrsta unapređenja. Postaćete mnogo mirniji i manje napeti, kao da ste se pomirili sa nekim situacijama na polju posla. Treba da znate da će sve što radite u ovoj godini, imati dugoročno mnogo veći značaj nego što se to vama trenutno bude činilo. Drugim rečima, prihvatajte se posla čak i ako na izgled nema velike zarade, učite i naročito od avgusta će se pokazati  da se trud isplatio. Moj savet za 2014. je da se prvih sedam meseci držite se starog posla čak i ako vam ne odgovara, a rizikovati možete tek krajem jula i početkom avgusta, tražiti novi posao i menjati firmu. Kada je ljubav u pitanju, naredna tri meseca biće obeleženi starim vezama i kontaktima, a s obzirom da je Mars u Vagi, vašem polju partnerstva narednih sedam meseci, imaćete potrebu da raščišćavate stare veze i da se ponašate prilično agresivno prema partneru. Mislim da ćete od aprila definitivno raščistiti sa prošlošću, tako da se nikada više nećete vratiti tu. Tokom cele godine bićete veoma emotivno osetljivi, ići ćete iz krajnosti u krajnost, od ljubavi do mržnje. Ipak, nove mogućnosti kreću od avgusta, mnogo zdravije i stabilnije. Kraj 2014. godine dočekujete mnogo stabilnije nego ovu godinu.

horoskop

PerSu marketi

ASTRO SAVETNIK PORTALA I LOVE ZRENJANIN – 063/171.46.55

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

RAK – Dragi Rakovi, upozorila bih vas na period od narednih sedam meseci, a naročito na prva tri, četiri meseca. Nevolje su krenule, kako na poslu tako i u kući,i vi osećate da niste u stanju da ih kontrolišete. Pazite kakve odluke donosite na poslu, kome verujete i poklanjate svoje poverenje. Nije vreme za novi posao jer se maksimalno može iskomplikovati. Najteži period je april, i to oko 22.dana, kada je moguć veliki stres na poslu. Promene posla mogu uslediti tek od jeseni kada vi sami možete započeti privatni posao u nekom partnerskom odnosu sa članovima familije. Kada je porodica u pitanju, imaćete u narednih sedam meseci problem sa zdravljem nekoga iz porodice, gubitak nekog starijeg člana. Imaćete utisak da vam se kuća cepa i deli. Nije vreme za rešavanje pitanja nekretnine, mada vam se to pitanje može samo nametnuti u dva navrata, za Uskrs i tokom leta. Cela ova godina će vam biti u znaku posla i materijalnih stvari, a za emocije ćete naći vreme tek krajem godine, od novembra. Prenosićete nervozu sa posla u kuću, što nimalo neće biti prijatno partneru. Tek kada budete kontrolisali posao, bićete spremni za ljubav. Trenutna pozicija u kući nije nimalo prijatna – svađaćete se sa starim partnerom oko jednog člana familije i imaćete problem sa rešavanjem neke nekretnine. Smirite se, tačno je da će ići sporo, ali će se ipak rešiti do kraja godine.

LAV – Dragi Lavovi, vi niste dobro prošli tokom 2013. i to znate i sami. Problemi na sve strane, hroničan nedostatak novca, rashodi veliki a prihodi veoma mali, problem na poslu, otkaz, promena posla, neslaganje i nezadovoljstvo na novom poslu. Sve će vas to pratiti i u prvoj polovini 2014. godine. Možete očekivati da će se ulaskom Jupitera u vaš znak tokom avgusta situacija popraviti, i bićete zadovoljniji poslom, ako ništa drugo. Novac je kod vas hroničan problem. Kada pričamo o ljubavi, svakako da vama ne odgovara ova Venera koja se kreće kroz Jarca sve do marta – usamljenost, vraćanje na staru vezu koja nije rešenje, osećaj da niste dovoljno voljeni…sve će vas to pratiti tih dana. Malo veselija situacija sledi od marta i aprila, ali je pitanje da li vam treba flert ili neproverena veza sa neozbiljnim muškarcem. U celoj godini, najlepši period za ljubav vama je oktobar, kada će se cela situacija smiriti i kada možete sresti vrlo važnu osobu sa kojom možete planirati porodicu. Dakle, za posao vam je veoma važan avgust, a za ljubav i brak oktobar. Sada pokušajte da ne trošite novac bezveze, nemojte se rasipati jer nećete moći do proleća da izađete na kraj s finansijama.

DEVICA – Drage Device, kada je posao u pitanju, u prva tri meseca 2014. godine rešavaćete stare probleme na poslu, završavati započeto ili ono što niste uspeli da rešite tokom prošle godine. Merkur u Jarcu teraće vas da radite i za druge, i da rešavate tuđu aljkavost ali tu nećete moći ništa. Mnoge stvari će kasniti, nešto ćete morati i po dva, tri puta da radite, ali to vama neće pasti teško. Razmišljate o ozbiljnijim promenama na poslu, međutim, to sada nije moguće, bar ne do jeseni 2014. Moraćete ipak ostati tu gde jeste. Razmišljaćete o ozbiljnijim promenama i posla, nekretnina i mesta boravka. Mnoge Device želeće da se odsele u inostranstvo. Kada su emocije u pitanju, muči vas stara ljubav, i tokom januara i februara vrtećete se u krug. Partner vas muči svojim nejasnim stavom. Izdržaćete do marta kada ćete se iznenada odlučiti za slobodu. Mogućnost za novu vezu možete dobiti tokom leta, naročito u avgustu, ali je veliko pitanje šta je to – partner je moguće zauzet, i vasšu ljubav moraćete kriti. Možete biti rastrzani između velike strasti i moralne odgovornosti. Krajem godine, vi suštinski rešavate poslovne probleme, ali emotivni problemi se nagomilavaju, zato pazite u koga se zaljubljujete sledećeg leta.

horoskop2

ASTRO SAVETNIK PORTALA I LOVE ZRENJANIN – 063/171.46.55

VAGA – Drage Vage, moram da kažem da će za vas glavno pitanje tokom 2014. biti posao i samo posao. Nije vam 2013.godina donela ono što ste očekivali, naročito njen kraj i vi ste veoma razočarani ušli u Novu godinu jer se neke poslovne prognoze i očekivanja nisu ispunili. Mislim da vam neće baš biti lako u prvoj polovini godine, vi kao da ne znate na koju ćete stranu i kuda idete. Kulminacija zbunjenosti biće prisutna tokom marta i aprila, i vama se ponovo dešava neka vrsta kolapsa, slično kao ove jeseni. Ako malo usporite i smanjite velika očekivanja, prihvatite situaciju trenutno takvu kakva jeste i budete strpljivi, prilika za novi posao ili poboljšanje situacije na poslu možete očekivati tek na jesen. Ako u narednom periodu pokušate nešto da ispravite i da isterate svoje, čini mi se da nećete uspeti, možete dobiti otkaz ili napraviti sebi velike probleme. Možda je bolje prihvatiti posao koji nije u vašoj struci ili niže radno mesto, manje plaćeno ili honorarni posao, dok se ne dobijete ono što želite. Kada je ljubav u pitanju, period od ove zime do proleća 2014. obeležen je mislima o nekoj osobi iz prošlosti koja je definitivno pogrešna. Zauzete Vage imaće priličnih problema u braku i često mogu pomišljati na razvod. Kulminacija sukoba je u aprilu, smirite se ako možete i pokušajte da odluke o tome donosite na leto kada će vam sve izgledati drugačije. Oktobar sledeće godine daleko je najbolji za ljubav, strpite se.

ŠKORPIJA – Drage Škorpije, pred vama je godina u kojoj ćete i dalje osećati ograničenja od strane Saturna. Moraćete to da trpite još godinu dana. S druge strane, štiti vas Jupiter iz znaka Raka dajući vam podršku u svim poslovima vezanim za vodu, inostranstvo, lekove, hemiju. Imate podršku ženskih članova kolektiva ali i porodice. Početkom godine, u prva tri meseca, razočaraće vas jako kolega sa kojim dugo radite i na koga se oslanjate. Moj savet je da ako želite da ostanete dugo godina uspešni u poslu, možda treba da znate i kada je vreme za povlačenje. Sada je takav trenutak. Izvadite se na zdravlje, porodicu ili neke uopštene razloge, nemojte se direktno zamerati kao što to umete, samo se povucite. Kada Saturn završi svoj hod, od juna 2015. možete se ponovo aktivirati, bićete u mnogo boljoj poziciji. Čuvajte se neproverenih poslovnih ponuda, naročito tokom juna i avgusta jer od toga nema ništa, ili bar prihvatite manje odgovorno radno mesto. S druge strane, vreme je da donesete krupne odluke kada je emotivni život u pitanju, naročito krajem aprila, maja i juna. Ako imate stalnu vezu, mnogi od vas će sklopiti brak pa i dobiti prinovu. Iskreno, nemojte se tokom 2014. opterećivati toliko poslom, bolje rešavajte emotivna pitanja, bićete srećniji i bar ćete tu imati privid da možete držati konce.

STRELAC – Dragi Strelčevi, početak 2014., naročito prva tri meseca, za vas će biti pomalo stresan period kada su posao i novac u pitanju. Kao prvo, veći su rashodi, naročito oko nekretnina koje vas inače muče i nikako da ih rešite. Želeli biste da se rešite stare nekretnine i kupite novu koja vam više odgovara, ali vam to ne polazi za rukom. Takođe, na poslu mnogo toga traže od vas, a ne plaćaju vas za to. Čak se može desiti da dobijete ponudu za napredovanje, ali kroz učenje. Prihvatite to. Kada je ljubav u pitanju, prva četiri meseca ostavljaju vas potpuno hladnim, krajem aprila sledi flert, a prvi dobar aspekt dešava se tek na leto, tokom avgusta, kada zaista i sami sebe možete iznenaditi koliko u stvari možete biti privrženi. Na polju zdravlja budite oprezni, stara bolest vraća se u martu, jačajte imunitet.

horoskop1

ASTRO SAVETNIK PORTALA I LOVE ZRENJANIN – 063/171.46.55

JARAC – Dragi Jarčevi, 2014. godinu će obeležiti najviše događaja na emotivnom planu. Vi čekate Novu godinu sa Venerom u vašem znaku, koja će tu ostati do početka marta. Zaljubićete se u nekog koga već poznajte, stara ljubav se vraća ili vas kolega sa kojim radite odjednom može zainteresovati. Sve u svemu, ipak ne biste trebali da zanemarite posao. Prva četiri meseca slede neprekidni sukobi na poslu, stresovi, napadi na vas, oportunizam i dve struje, tako da nećete baš znati na koju ćete stranu. Budite oprezni, mada to vama nije potrebno reći. Možda je ipak novac najveća briga jer ga neće biti. Mnogi Jarčevi će se baš ove godine vezati u brak i to je dobro, ali to ipak učinite u drugoj polovini godine. Mislim da vam je za prvih šest meseci ipak važno da ste skoncentrisani na posao. Posao se sređuje tek na jesen, tačnije od oktobra kada možete promeniti posao, a sada budite oprezni kome verujete na radnom mestu.

VODOLIJA – Drage Vodolije, ciklus u koji ste ušli krajem 2010. i naročito početkom 2011. traje još uvek, s tim što će ove godine kulminirati. Nije vam lako, ali će sve to jako uticati na transformaciju vašeg posla i do kraja ove godine vi ćete sigurno imati radikalne promene na poslu, možda ćete odlučiti da radite samostalno, možda da promenite firmu ili da pokušate da dobijete rukovodeće mesto u firmi. Možda treba zato raščišćavati neke situacije i odnose koji vam idu na živce već duže vreme jer oko vas su ljudi koji vas neprekidno iskorišćavaju, zato bi bilo dobro sada reći zbogom takvim odnosima. Mnoge Vodolije koje su se upetljale u parnicu imaju šansu da to reše za sedam meseci u svoju korist. Jedini problem je novac, njega nema. Osećate da radite više nego ikada, a novca je sve manje, strpite se. Kraj godine doneće dobitke i satisfakciju od novog započetog posla. Kada je ljubav u pitanju, zauzete Vodolije će izgleda morati cele godine da se nose sa prilično teškim emotivnim odnosima i situacijama u porodici. Partner će biti veoma zahtevan, ljubomoran i posesivan. Trošiće vas, a vi to ne podnosite. Letnji period, naročito kraj jula i početak avgusta mogli bi doneti kulminaciju u odnosima i raskid. Slobodne Vodolije, osim martovskog flerta ništa se neće dešavati nekoliko meseci sve do jeseni, i na samom kraju godine, kada se smeši ljubav iz inostranstva.

RIBE – Drage Ribe, vama je ova godina u znaku ljubavi, naročito prvih šest meseci. Mnoge Ribe poželeće da stanu na ludi kamen, dobiju potomstvo i započnu zajednički život. Takođe, sretaćete osobe koje će biti raspoložene da vam pomognu i oko posla, pored toga što vam pružaju i ljubav, iskoristite to. Kada je posao u pitanju, imate utisak već neko vreme da se tu ništa ne dešava i da stojite u mestu, stvari nikako da krenu sa mrtve tačke, a ono što je obećano – nikako da se desi. Takođe, imate strašnu potrebu da trošite novac više nego što bi trebalo. Smirite se. Zauzete Ribe sada zaista zavise od porodice i partnera jer će vlastiti novac nekako potrošiti bez mere. Najbolji period za posao je svakako avgust, naročito sam kraj. Mnoge Ribe će upravo tada početi da rade ili će završiti obrazovanje i na poslovnom planu konačno dobiti ono što žele. Na kraju godine pokušajte da sredite papire za inostranstvo, uspećete, pokrenite se, ovo je vaša godina.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh