I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Kuća zdravlja
Aktuelno

Veličanstven nastup Vasilija Kovačeva na Njujorškoj nedelji mode

U prelepom zdanju The Angel Orensanz Foundation u Njujorku, jedan od naših najistaknutijih dizajnera, Zrenjaninac Vasilije Kovačev prikazao je svoju novu kolekciju tokom New York Fashion Weeka.

– Moja prva revija u Njujorku, u septembru prošle godine je prošla sjajno! Međutim, osećaj posle ove revije ne može da se poredi sa mojim prvim pojavljivanjem na New York Fashion Weeku. Prosto u septembru je bilo lepo, svi su dobro odreagovili, neke kontakte sam stekao i bio zadovoljan. Međutim ovog puta, doživeo sam takve ovacije na sceni, da ne mogu da pronađem reči da opišem tu količinu dobre energije koju sam osetio od ljudi koji su mi prilazili sa svih stana, oduševljeni kolecjom… Na pitanje novinara za inspiraciju, kada sam rekao da su to ratnici ljubavi, oduševljenje je bilo još veće – izjavio je Vasilije Kovačev, koji još uvek sabira utiske sa jednog od najvećih modnih dešavanja na svetu.

Fordomanija

Vasilije Kovačev je rođen u Zrenjaninu. Završio je srednju školu za dizajn u Novom Sadu nakon čega je upisao Fakultet primenjenih umetnosti u Beogradu, odsek savremeno odevanje, na kome je i diplomirao 2002. godine. Bavi se modnom ilustracijom i dizajnom ženske i muške odeće kao i modnim detaljima. Tokom proteklih 15. godina održao je više izložbi maski i kostima.

Kompletan tekst pročitajte na: Telegraf.rs

Foto: VasiljijeKovačev/ facebook

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh