I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Kuća zdravlja
Aktuelno

Večeras na Danima Piva – Miligram, Šišarke i Ortodoks Keltsi

Uvod u predposlednje veče 28. Dana Piva na Žitnom Trgu ove godine pripao je glupi „Ortodox Celts“. Ritam Irske folk muzike, kombinovan sa rok elementima i večeras će na pravi način zagrejati publiku, a nastup ove grupe najavljen je u zvaničnom programu za 20h.

miligram mili

U 22h, po najavama organizatora nastupiće jedna od trenutno najpopularnijih grupa u Srbiji – Miligram. Svoju karijeru gradili su radeći brojne hitove za najpoznatije estradne zvezde sa ovih prostora kao što su Ceca, Severina, Željko Samardžić, Željko Joksimović i mnogi drugi. Riznicu hitova koje su pisali za druge, u sklopu sopstenih pesama uživo će večeras odsvirati publici u Zrenjaninu. Ovaj bend neretko kritičari često nazivaju „novo Bjelo Dugme“.

PerSu marketi

Za sam kraj subotnje večeri na Danima Piva, organizatori su odlučili da se pred velikim auditorijumom pojavi popularan bend iz Zrenjanina – Šišarke, koji u poslednje vreme beleži brojne uspehe, a medju poslednjima se svakako ubraja nova pesma „Mrdačica guze“, kontraverzna stvar koja upravo drma Srbiju. Publici će odsvirati svoje pesme u svom prepoznatljivmo „hard rock“ fazonu uz cover verzije najpoznatijih svetskih hitova kao što su pesme grupe Prodidži, Ramštajn, Lane del Rej, Robija Vilijamsa i mnogih drugih.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh