I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Aktuelno

Večeras klub „San Marko“ proslavlja 28 godina postojanja

Retko koji noćni klub se može pohvaliti ovoliko dugom tradicijom postojanja od čak 28. godina. Davne 1985. godine kada je otvaran mogao je da primi samo oko 100 gostiju, da bi se kasnije proširio na sprat, a danas u eri ekonomske krize čvrsto branio titulu najposećenijeg i najvećeg kluba u Banatu.

Večeras slavi 28. rodjendan, a na proslavu pozvano je 800 gostiju zvaničnom pozivnicom.

san marko rodjendan zrenjanin club

Slika torte koja je spremna za večerašnju proslavu

Uz uspone i padove koji su sastavni deo svakog postojanja u okviru menadžmenta energije nikada nije manjkalo, te se uvek pronalazilo rešenje kako da se odoli navali brojnih ugostiteljskih objekata koji su se otvorili u poslednjoj deceniji i koji funkcionišu bez naplate ulaza što je bio prevelik izazov za dalje poslovanje kluba koji ima zahtevne troškove srazmerno svojoj veličini.

I Taxi Zrenjanin

Uprkos svemu, klub radi svake srede kada se u saradnji sa studentima organizuju žurke koje poseti oko 300 ljudi u dodnjem delu kluba, dok se pun kapacitet kluba popuni svake subote na tematskim žurkama ili kada su koncerti najpoznatijih klubskih izvodjača u Srbiji.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Večeras najredovnijih 800 gostiju imalo je prilike da putem ovlašćenih promotera kluba dodju do pozivnice za rodjendansku žurku „San Marka“, ali zbog velikog interesovanja karte će na ulazu moći da se kupe po redovnoj ceni i njihov broj biće ograničen.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh