I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Pozorište Zrenjanin
Aktuelno

Vandali uništavali novi mobilijar na bagljaškom platou

Mobilijar koji je pre mesec i po dana postavljen na uređenom platou na Bagljašu našao se na meti bandala u noći između 19. i 20. juna.

Ni činjenica da je samo nekoliko metara od tog mesta ulaz u policijsku stanicu, nije omela vandale da iščupaju kantu sa podloge.

vandalizam

– Razočarani smo i nemoćni jer smo jako dugo čekali da dobijemo ovaj lep plato, novi mobilijar, i sada doživljavamo ovakve stvari. Građani su bili oduševljeni novim ambijentom, ali nažalost, dešavaju se i ružne stvari. Nepoznati počinioci su pokušali silom da iščupaju kantu za otpatke i tom prilikom oštećena je sama kanta, izvađeni su šrafovi kojima je ona bila pričvršćena za podlogu od behatona i izvaljene su četiri cigle iz podloge platoa, priča za portal I love Zrenjanin sekretarka MZ „Veljko Vlahović“.

Fordomanija

Ovo nije prvi put da javni inventar strada zbog obesti pojedinaca. Tako su na meti bile i javna česma, dečija igrališta su demolirana, lomljene su daske na klupama. U ovoj mesnoj zajednici kažu i da bivideo nadzor mogao da pomogne da se počinioci ovakvih dela identifikuju, uhvate i kazne.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Projekat izgradnje novog platoa sproveden je u okviru programa „Participativno budžetiranje“, i koštao je 267.000 dinara. Po završetku podloge, postavljeno je šest klupa, šest kanti za otpatke, jedan držač za bicikle i šest žardinjera za cveće.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh