I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Vandali uništavaju novi Trg slobode

Demolirana informativna tabla sa planom grada na Trgu slobode, privlači poglede mnogih prolaznika ovih dana, a nadležni kažu da je ovo samo jedan od primera vandalizma nad novim mobilijarom.

tabla2

– Od kada je trg dobio novo lice – klupe, posude za smeće, fontane, ne prestajemo da intervenišemo i popravljamo ono što vandali polome i unište. Strada sve – odreklamnih vitrina, info tabli, stubića koji ograđuju trg, do poklopaca nad šahtovima. Nemoćni smo bez pomoći policije, kažu u Direkciji za uređenje i izgradnju grada Zrenjanina, dodajući da se vandalsko ponašanje zabeleži bar jedanput nedeljno.

Počinioce nije teško otkriti ako je poznata činjenica da je kompletan centar grada pokriven video nadzorom, i da se kontrolna soba za nadgledanje nalazi u obližnjim prostorijama Policijske uprrave Zrenjanin.

I Taxi Zrenjanin

Povodom ovog slučaja u policiji kažu da je privedena dvadesetosmogodišnja osoba i da je protiv njega podneta krivična prijava.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

tabla1

tabla

Stariju sugrađanku Ildiko F. danas smo zatekli kako posmatra polomljenu tablu.

– Ovo je nešto što nikada neću razumeti. Taman smo dobili lep centar kakav Zrenjanin zaslužuje, a sad ovo… Nadam se da imamo snagu da stanemo na kraj ovim nedelima, rekla je ova Zrenjaninka.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh