I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Vandali uništavaju novi Trg slobode

Demolirana informativna tabla sa planom grada na Trgu slobode, privlači poglede mnogih prolaznika ovih dana, a nadležni kažu da je ovo samo jedan od primera vandalizma nad novim mobilijarom.

tabla2

– Od kada je trg dobio novo lice – klupe, posude za smeće, fontane, ne prestajemo da intervenišemo i popravljamo ono što vandali polome i unište. Strada sve – odreklamnih vitrina, info tabli, stubića koji ograđuju trg, do poklopaca nad šahtovima. Nemoćni smo bez pomoći policije, kažu u Direkciji za uređenje i izgradnju grada Zrenjanina, dodajući da se vandalsko ponašanje zabeleži bar jedanput nedeljno.

Počinioce nije teško otkriti ako je poznata činjenica da je kompletan centar grada pokriven video nadzorom, i da se kontrolna soba za nadgledanje nalazi u obližnjim prostorijama Policijske uprrave Zrenjanin.

PerSu marketi

Povodom ovog slučaja u policiji kažu da je privedena dvadesetosmogodišnja osoba i da je protiv njega podneta krivična prijava.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

tabla1

tabla

Stariju sugrađanku Ildiko F. danas smo zatekli kako posmatra polomljenu tablu.

– Ovo je nešto što nikada neću razumeti. Taman smo dobili lep centar kakav Zrenjanin zaslužuje, a sad ovo… Nadam se da imamo snagu da stanemo na kraj ovim nedelima, rekla je ova Zrenjaninka.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh