I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Vandali samo čekali priliku – na meti opet nepokretna imovina pored jezera

Ovih ledenih dana neki naši, nazovimo ih samo nesavesni sugrađani našli su veoma naopak način za zagrevanje.

Osim neodgovornog i nepromišljenog kretanja, klizanja, trčanja i čak vožnje biciklima po zaleđenom jezeru nekima ni to nije bilo dovoljno. Višak snage i energije nažalost ponovo su usmerili u pogrešnom pravcu.  Tokom prethodne večeri nekoliko pojedinaca otkinulo je dve nove kante za otpatke zajedno sa gvozdenim nosačem i bacilo ih na zaleđenu površinu jezera.

 

PerSu marketi

Da sve ne bude do kraja crno pobrinuli su se sami stanovnici MZ „Mala Amerika“ koji su kante vratili na stare gvozdene nosače budući da su novi uništeni.

Podsetimo nove klupe i kante za otpatke postavljene su zalaganjem upravo stanovnika ove mesne zajednice kroz projekat  „Participativno budžetiranje“.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

– Uložili smo mnogo truda, energije i ubeđivanja nadležnih dok nismo realizovali ovaj projekat. Budući da smo mesna zajednica u centru grada, smatrali smo da će postavljanje mobilijara oko jezera biti na dobrobit celog grada. Nažalost, nije prošlo ni dva meseca od postavljanja, a već se desilo ovo – nemam nikakav komentar – kratko je izjavio Robert Sabo za naš portal.

Ni gvozdeni držač nije izdržao nalet vandala

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh