I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Pozorište Zrenjanin
Aktuelno

Vandali na Bagljašu razbijali izloge, vitrine, prozore na automobilima

Serija vandalskih događaja koja se desila u noći između 24. i 25. decembra u naselju Bagljaš, još jednom je zabrinula stanovnike najmnogoljudnijeg naselja u Zrenjaninu.

Portalu I love Zrenjanin potvrđeno je da su fizička lica i preduzetnici dežurnoj službi Policijske uprave prijavili štetu koju su ima pričinila nepoznata lica.

Te noći su uhapšena dvojica maloletnika koja su obijala jedan od kiosaka na Bagljašu, ali budući da istraga još traje, u policiji ne mogu da potvrde da li su oni odgovorni i za ostale nastale štete.

trafika

Fordomanija

Najpre je 24. decembra oko 22,45 časa prijavljeno da su na parkingu u ulici Bulevar Veljka Vlahovića probušena guma i oštećena vrata na jednom automobilu, a zatim je 20 minuta posle ponoći prijavljeno je da na parkingu u ulici Brigadira Ristića razbijeno zadnje i bočno staklo na kombi vozilu.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

U 00,40 časova prijavljeno je da nepoznata lica provaljuju rashladnu vitrinu u sklopu kioska na Bulevaru Veljka Vlahovića. Policijski službenici su na licu mesta zatekli dvojicu maloletnika koji su privedeni.

U ranim jutarnjim satima policija je dobila prijavu i o dva razbijena prozorska stakla na srednjoj školi “Nikola Tesla“ i jedan razbijeni izlog na jednoj prodavnici u ulici Brigadira Ristića.

razbijen-izlog

Vandalski pirovi u naselju Bagljaš intenzivni su poslednjih godina, naročito u letnjim mesecima.

Na meti vandala su dečija igrališta, klupe i ostali mobilijar, a manjim radnjama štetu su u 2014. godini neretko nanosili lopovi.

city-light

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh