I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Uspostavljena saradnja NIS-a i Tehničke škole

Naftna industrija Srbije i srednja Tehnička škola Zrenjanin potpisali su danas u Gradskoj kući, Memorandum o saradnji i Ugovor o stručnom osposobljavanju zaposlenih u kompaniji. Sporazum su zaključili zamenik generalnog direktora NIS-a Dimitrij Fomenko i direktor Tehničke škole Zrenjanin Milinko Babić.

potpisivanje-ugovora-NIS-tehnicka-skola-Zrenjanin

Svečanom događaju prisustvovali su i Rišat Islamov direktor Bloka istraživanje i proizvodnja, Džon Smol direktor Bloka Servisi kao i  gradonačelnik Zrenjanina Ivan Bošnjak i načelnik Srednjobanatskog okruga Dušan Šijan.

Memorandum je potpisan kako bi se unapredio naučni i obrazovni rad škole, u skladu sa polsovnim aktivnostima NIS-a, za koji će biti zaduženi novoformirani naučni i stručni timovi.

PerSu marketi

Prema Ugovoru o stručnom osposobljavanju zaposlenih, u Tehničkoj školi će do kraja 2013. oko 350 radnika NIS-a sticati nova znanja i veštine iz oblasti istraživanja, proizvodnje, prerade i distribucije nafte, naftnih derivata i prirodnog gasa. Edukacije će trajati od dva do šest meseci a vodiće ih stručnjaci kompanije i nastavno osoblje škole.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

„Ulaganjem u razvoj znanja i veština naših zaposlenih, izgradnjom sistema kvalitetne i kontinuirane obuke, stvaramo mogućnost da radnici dobiju neophodne edukacije i steknu znanja koja odgovaraju međunarodnim standardima u oblasti proizvodnje, prerade i prodaje nafte i naftnih derivata. Stoga su kvaliikovani i kvalitetni kadrovi jedan od prioriteta kompanije NIS“ izjavio je Dimitrij Fomenko, zamenik generalnog direktora kompanije NIS.

potpisivanje-ugovora-NIS-tehnicka-skola-Zrenjanin-2

Direktor Tehničke škole Milinko Babić ističe da je saradnja Tehničke škole i NIS-a primer dobrog odnosa obrazovne ustanove i preduzeća.

„Ovakav vid saradnje bi sve obrazovne i proizvodne strukture u našoj zemlji trebalo da uspostave kako bi se školski sistem bolje i brže prilagodio potrebama privrede“ dodao je Babić.

Gradnoačelnik Zrenjanina, Ivan Bošnjak,se na današnjem potpisivanju zahavlio kompaniji koja je prepoznala potencijale našeg grada i najavio nove projekte kojima će se u budućnosti usmeravati zajednički razvoj. 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh