I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Pozorište Zrenjanin
Aktuelno

Uspešno okončana Izložba pasa pod nazivom „Deca i psi“

Kinolosko drustvo “Zrenjanin” na čelu sa predesnikom društva Vladimirom Vujinom organizovalo je 4. septembra dečiju izložbu pasa mešanaca i rasnih pasa pod nazivom „Deca i psi“ u Parku prijatelja dece (park za pse).

izlozba pasa

Bilo je prijavljeno 40 pasa, od toga 31 rasni pas i 9 mešanaca. Prijava pasa za izložbu je bila  besplatna. U okviru izložbe, tradicionalno, u saradnji sa JKP ”Čistoća i z elenilo”, postavljen je i štand za udomljavanje pasa iz Privremenog prihvatilišta u Zrenjaninu. Brojni posetioci, mogli su da na licu mesta dobiju sve informacije u vezi sa udomljavanjem pasa i koje su njihove obaveze kao budućih vlasnika, a nekoliko pasa je ovom prilikom i udomljeno.

– Poznato je da JKP „Čistoća i zelenilo“ Zrenjanin, od početka rada promoviše udomljavanje, kao jedan od načina smanjenja populacije napuštenih životinja i možemo reći da je do sada udomljen veliki broj. Ponosni smo na naše sugrađane, jer samim činom udomljavanja pokazalo se i da čovek može biti prijatelj psu. Novim vlasnicama želimo divno druženje sa novim ljubimcima. Još jednom da podsetimo naše sugrađane da je udomljavanje svake subote u Privremenom prihvatilištu od 10-13 časova, a sve informacije zainteresovani građani mogu dobiti i putem telefona 064/811-68-78 – rekla je pr JKP „Čistoća i zelenilo“, Danijela Tančić.

PerSu marketi

Decija izlozba pasa 1

Nagrade u vidu pehara, medalja, slatkiša i drugih poklončića, obezbedilo je Kinološko društvo Zrenjanin uz pomoć sponzora, a najmlađe učesnike i njihove ljubimce zabavljala je poznata klovnica Di – Di.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Decija izlozba pasa 4

– Možemo reći da je divno bilo na manifestaciji, svi smo imali priliku da uživamo u druženju sa najmlađima i njihovim ljubimcima, a i dosta toga da naučimo kroz edukativnu radionicu koju je vodila Brankica Raškov. Zahvaljujemo se i medijskim sponzorima koji su nam pomogli u promociji izložbe – dodala je Danijela Tančić.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh