I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Aktuelno

USPELI SMO : Zrenjanin sa preko 32.000 glasova osvojio aktivnu zonu

Od ukupno 1,7 miliona glasova koji su pristigli u poslednjih 60 dana koliko je trajalo online glasanje, za aktivnu zonu u Zrenjaninu pristiglo je 32.039, čime je naš grad na jedanestoj poziciji osigurao svoju teretanu na otvorenom.

zrenjanin-45-najaktivnijih-opstina-gradova

Ceo konkurs je doprinos koka kola sistema u Srbiji koji u našoj zemlji proslavlja 45 godina postojanja.

– Veoma smo ponosni što doprinosimo privredi i društvu zemlje ne samo svojim poslovanjem već i kontinuiranim ulaganjem u lokalnu zajednicu. Samo u poslednjih deceniju i po, otkako je Coca-Cola Hellenic kupila lokalni pogon za flaširanje napitaka, na ovo tržište smo investirali 200 miliona evra, istaknuto je na zvaničnom portalu za glasanje na adresi http://www.45godinausrbiji.rs/.

I Taxi Zrenjanin

KAKO JE TEKLO GLASANJE?

skica GUBI

 skica-teretane-glasaj!

 

 

 

 

 

 

Portal IloveZrenjanin.com prepoznao je važnu ulogu kada je u potanju podsećanje na svakodnevno glasanje. Ovo smo činili kroz veliki broj vizuelnih poruka koje smo emitovali putem naše fan stranice sa blizu 20 šerova.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Po samoj objavi da je glasanje otpočelo, Zrenjanin je bio pozicioniran na 19. mestu. Zajedničkim glasanjem uz naša podsećanja vešto smo zajednički održavali grad oko 12. pozicije. U poslenjim danima sve opštine u grupi velikih pružile su ofanizivu, te smo u jednom momentu pali na 16. poziciju. Brzom reakcijom i postavljanjem in-tekst banera na portalu vratili smo se na 12. poziciju gde smo, bez većih oscilacija, mirno sačekali 1. avgust i završetak takmičenja.

teretanaGDE ĆE BITI SAGRAĐENA AKTIVNA ZONA?

U dogovoru sa predstavnicima lokalnih samouprava pobedničkih opština biće određena najbolja lokacija za izgradnju, navodi se na portalu 45godinausrbiji.rs. Planirano je da do kraja 2013. bude izgrađeno do 10 teretana na otvorenom, a sve ostale do maja 2014. godine. Svaki glasač, nakon ostavljenog glasa mogao je da predloži lokaciju, a očekuje se da će lokacije sa najviše predloga ući u finalno razmatranje.

ZASLUGA GLASAČA NAJVEĆA

Svaka inicijativa ne bi bila ostvariva da nije bilo svesrdne podrške grupe od nekoliko stotina Zrenjaninaca koji su svakodnevno glasali za ovu ideju. Ovo nije revolucinarni projekat, niti će mnogo promeniti grad, ali je svakako jedinstven po ujedinjenju jednog broja sugađana kojima je stalo da grad ima više sportskih sadržaja.

Portal IloveZrenjanin sa ponosom je pomogao svojim uticajem da se cilj lakše ostvari.

 

 

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh