I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Uspeh zrenjaninskog kreatora na „Fashion selectionu“

Zrenjaninski kreator Vasilije Kovačev nedavno je na Fashion selectionu predstavio kolekciju „Bašta iluzija“ i osvojio nagradu za Najbolji vizuelni indetitet modne revije.

Kovačev svoje ime u svetu mode gradi deset godina, a poslednjim nastupom je oduševio beogradsku publiku.

basta-iluzija

Zrenjaninski kreator sa svojom novom kolekcijom na Fashion selectionu

I Taxi Zrenjanin

– Moje kolege i ja koji živimo i radimo u Srbiji, dali smo maksimum na Fashion selectionu i ponudili neke lepe stvari i slike ovoj sumornoj zemlji. Organizacija ovog modnog događaja je bila na zavidnom nivou. Prezadovoljan sam kako je moja kolekcija „Bašta iluzija“ izgledala u očima publike te večeri. Bez dobre organizacije i produkcije to svakako ne bi bilo moguće, a kada na sve to dodam i pohvale medija, ne mogu da budem ne zadovoljan, kaže Kovačev u razgovoru za I love Zrenjanin.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

vasilije-kovacev

Kovačev sa Nagradom za najbolji vizuelni identitet modne revije

Kolekcija „Bašta iluzija“ u kojoj dominiraju vuneni, karirani materijali i čipka, biće prikazana na prvom Serbia Fashion Weeku u Novom Sadu od 31. oktobra do 2.novembra.  

Prema rečima talentovanog Zrenjaninca, nakon toga ga očekuju pripreme revije studenata Tehničkog fakulteta „Mihajlo Pupin“ u Zrenjaninu, na kojem radi kao vanredni profesor dizajna. Revija modela koje će pripremiti studenti, biće održana 5. i 6. novembra u našem gradu.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh