I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Otvoren ulaz u Gradski uslužni centar iz ulice Narodnog fronta

U Gradski uslužni centar koji se nalazi u gradskoj kući, od danas se ulazi direktno iz ulice Narodnog fronta. Svi koji imaju drugačije zahteve poput odlaska u katastar, Agenciju za privredne registre, Kancelariju brzih odgovora i ostale jedinice Gradske uprave, pored ovog i dalje mogu koristiti glavni ulaz sa Trga Slobode.

Ulaz-iz-Narodnog-fronta
Uslužni centar čije kapacitete Zrenjaninci najviše koriste u toku jednog dana, modernizovan je i produženo mu je radno vreme do 19 časova.

Ulaz iz ulice Narodnog fronta otvorili smo upravo da bi pomogli građanima kako bi lako i brzo došli do uslužnog centra i na jednom mestu obavili sve poslove. Cilj početka modernizacije ovog centra jeste stvaranje uslova za brže i lakše obavljanje poslova svih građana koji ovde dolaze da dobiju overu dokumenata, izvode iz matičnih knjiga i državljanstva. Takođe ovde se nalazi i šalter Pošte na kom mogu uplatiti sve takse i platiti račune, rekla je na zvaničnom otvaranju zamenica načelnice Gradske uprave Ana Kovački.

usluzni centar

PerSu marketi

Gradonačelnik Zrenjanina Ivan Bošnjak podsetio je medije i javnost da je 2012. godine ovaj ulaz bio oivičen crvenom trakom zbog opasnosti odronjavanja fasade. Oluk koji je pravio problem i devastirao fasadu saniran je, centar je modernizovan i tek nakon toga doneta je odluka o otvaranju ovog ulaza.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Produžili smo radno vreme i građani mogu koristiti uslužni centar od 7,30 do 19 časova svakog radnog dana. U narednom periodu biće u napređeni i ostali tehnički detalji, trudićemo se da napravimo pristojnu čekaonicu. Tražićemo od državnih organa koji nisu u gradskoj nadležnosti kao što su katastar i Pošta, da eventualno pojačaju broj izvršilaca kako bi ovo mesto građanima bilo stalno dostupno i otvoreno da mogu da reše svoje poslove. U cilju je i da se što više usluga pruži elektronskim putem što je još efikasniji način, a podsećam i da su vrata mog kabineta uvek otvorena za sve Zrenjanince koji imaju potrebu da mi se obrate, rekao je Bošnjak.

usluzni centar 2

Gradski uslužni centar u ovom konceptu građanima pruža usluge jedanaestu godinu, dok je pre toga na ovom mestu bila pisarnica u kojoj se sa službenicima moglo komunicirati isključivo preko šaltera.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh