I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Uskoro otvaranje velikog CineStar bioskopa u Aviv parku

CineStar bioskopi, brend koji stoji iza najvećeg nemačkog bioskopskog lanca i vodećeg, najposećenijeg i najbolje opremljenog lanca multipleksa u regionu, otvoriće do kraja 2015. godine svoje prve bioskope u Pančevu i Zrenjaninu, u sklopu Aviv Parka.

cinestar-bioskop1

U prvom kvartalu 2016. u sklopu šoping centra BIG u Novom Sadu, uslediće treći multipleks – kakav do sada nije viđen u Srbiji, i najveći u Vojvodini. Poput CineStar bioskopa u regionu, i CineStar bioskopi u Srbiji biće opremljeni po najvišim tehničkim standardima.

Cinestar Zrenjanin

PerSu marketi

Pored premijernih filmova koji će se prikazivati paralelno sa svetskim bioskopskim premijerama, posetioci će biti u prilici da uživaju i u alternativnim sadržajima kao što su prenosi uživo: koncerata, opera, baleta i sportskih događaja, objedinjenih pod nazivom “Spektakli u CineStaru”. Potpuno uživanje u gledanju filmova obezbediće digitalizovane, komforne i klimatizovane sale sa „wall to wall“ platnima i najkvalitetnijom audiovizuelnom tehnologijom. Bioskopi će biti opremljeni najnovijom realD3D tehnologijom. CineStar doživljaj uključuje i ljubavna, VIP i Love Box sedišta, koja gledaocima pružaju potpuni užitak, privatnost i luksuz, i koja do sada nismo imali prilike da vidimo.

cinestar-bioskop

– Ono što CineStar izdvaja jeste jedinstveno iskustvo sa pet zvezdica, koje nude naši multipleksi, a u kome će uskoro moći da uživa i publika u Srbiji. CineStar nije samo bioskop – to je mesto celodnevnog provoda za čitavu porodicu, za proslave rođendana i školske projekcije, ali i mesto poslovnih skupova i susreta. Uz najmoderniju tehniku i ekskluzivne filmske sadržaje, u Srbiju donosimo i znanje koje je rezultat pedesetogodišnjeg iskustva i bioskopsko-prikazivačkog liderstva u ovoj branši, rekao je Portalu I love Zrenjanin Zoran Savić, direktor CineStar bioskopa za Srbiju, i dodao da će domaćoj publici biti ponuđene prepoznatljive usluge i akcije poput skrivene i ponoćne pretpremijere, matine za porodice i decu, Moj CineStar utorak – povoljniji dan za bioskop, Zvezda je rođena – proslave rođendana, lojalti program koji će omogućiti kupovinu ulaznica online, besplatan parking i još mnogo toga.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

cinestar zrenjanin

Investicija CineStara i lokalnih investitora u navedena tri projekta vredna više miliona evra, donosi u Srbiju 18 sala sa ukupno 2800 sedišta.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh