I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Uskoro novo „lice“ velike sale Kulturnog centra

Radovi na rekonstrukciji velike sale Kulturnog centra ulaze u završnu fazu i prema rečima programskog direktora Vladimira Đurića ovaj prostor će krajem septembra, nakon 35 godina, dobiti novi izgled.

kulturni-centar

Multifunkcionalnom prostoru koji je namenjen za održavanje predstava, projekcija i koncerata zamenjen je dotrajali inventar i za dvadeset dana publika i izvođači će boraviti u prijatnijem prostoru. Do sada je zamenjen etison i demontirane su sve stolice, od čega je 230 presvučeno, a do kraja septembra biće obrađen i ostatak.

kulturni-centar0

PerSu marketi

kulturni-centar2

– Kulturni centar je sagrađen 1978. godine, i zbog nedovoljnog ulaganja prethodnih decenija, ovom objektu je potrebna kompletna rekonstrukcija. U zavisnosti od raspoloživih sredstava, u narednom periodu planiramo da promenimo prozore i uradimo sanaciju i redizajn krova i fasade. Takođe, prioritet će biti rekonstrukcija bine, ali i zamena osvetljenja i ozvučenja u velikoj sali, kaže Đurić za naš portal.

U rekonstrukciju je uloženo oko milion i šesto šeztdeset hiljada dinara obezbeđenih iz budžeta Grada Zrenjanina, a tender za podizvođačke radove dobila je firma MIP „Miške“.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Iz fonda Kulturnog centra uložena sredstva za obnovu filmskog projektora i klimatizacije velike sale.

U planu su i izmene izložbenog prostora u holu ove zgrade. U toku je osmišljavanje projekta, a ideja je da se napravi prostor u kom će, pored izložbi, moći da se održavaju sajmovi i manji koncerti.

Foto: Bojan Stanulov

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh