I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Pozorište Zrenjanin
Aktuelno

Uskoro nova, renovirana bašta Muzeja i novi sadržaji

mirela marčićevMisija poslovanja za predstojeće leto je proširivanje ponuda na odličnu dnevnu ponudu, koja je bila u senci noćnog provoda u proteklom periodu.

U razgovoru za naš portal menadžer ovog ugostiteljskog objekta sa tradicijom poslovanja dugom više od 2 decenije Mirela Marčićev, najavljuje pre svega renovirano dečije igralište sa likovima omiljenih crtanih junaka i atraktivnim zabavnim sadržajem, dok će roditelji, ali i mališani u pauzi igre, kao što je to i navika uživati u limunadama i espreso kafama sa aromama, sladoledima na štapiću ili na kuglu, sto posto prirodnim sokovima od svežeg cedjenog voća.

Marčićev navodi i da se od predstojeće sezone očekuje mnogo, te da će se timski sa kompletnim osobljem iskreno truditi da svojim gostima učine još prijatnije trenutke u svojoj bašti uz jednu novinu – lagana muzika uživo, koja će biti na repertoaru u radnim danima (večerima). Izbor muzičara i repertoara biće usmeren ka starijoj populaciji, sa akcentima na akustičnim gitarama. Uz muziku „na uvce“ neretko će se organizovati i vinske noći uz degustaciju najboljih vina sa naših prostora.

Noćni život u ovom lokalu zadržaće svoj prepoznatljiv sjaj. Ljubitelji noćnog provoda u najlepšoj bašti u gradu u nastupima popularnih klubskih bendova uživaće subotom i čuvenim „veselim utorkom“.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
Fordomanija

Uz tradiciju koja se nastavlja, iz kluba „Museum“ poručuju : Počnite leto sa nama

 

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh