I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Uskoro – letnje bašte u centru grada

Dolazak lepog vremena i prolećne sezone biće propraćen postavljanjem letnjih bašti ugostiteljskih objekata u strogom centru grada koja po pravilu postaju omiljena mesta za okupljanje Zrenjaninaca. Sudeći po informacijama iz Javnog preduzeća „Direkcija za izgradnju i uređenje grada“, bašte nećemo čekati još dugo.

IMG_5277

U tom preduzeću kažu da je početkom marta svim zainteresovanim vlasnicima ugostiteljskih objekata upućen poziv za podnošenje Zahteva za dobijanje urbanističke saglasnosti za postavljanje letnjih bašti u ulici Kralja Aleksandra I Karađorđevića i delu Jevrejske ulice. „Rok za podnošenje ovog zahteva je bio 15. mart, a urbanističke saglasnosti će se izdavati nakon usaglašavanja svih zahteva, što bi trebalo da bude završeno najkasnije do 15. aprila. Na osnovu ove urbanističke saglasnosti, Odeljenje za poslove urbanizma Gradske uprave Grada Zrenjanina izdavaće odobrenje za postavljanje letnjih bašti. Vlasnici lokala će tek nakon toga moći da postave svoje letnje bašte, što znači da mi još uvek ne znamo njihov tačan broj, kao ni kolika će biti njihova površina, rekla je za naš portal Biljana Jovanović, referent za odnose sa javnošću u zrenjaninskoj Direkciji.

IMG_5278

PerSu marketi

Jovanovićeva dodaje i da pravo na dobijanje urbanističke saglasnosti imaju ugostiteljski objekti koji su u vlasništvu ili u zakupu u ulici Kralja Aleksandra I Karađorđevića, zatim u delu Jevrejske ulice i u pasažima koji izlaze, a koji su registrovani na adresi u ulici Kralja Aleksandra I Karađorđevića. Za podnošenje zahteva bilo je potrebno dostaviti Rešenje o obavljanu ugostiteljske delatnosti izdato od strane APR-a, predlog površine za postavljanje letnje bašte i potvrdu Gradske poreske uprave da je podnosilac izmirio sve obaveze po osnovu plaćanja lokalnih komunalnih taksi.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh