I love Zrenjanin portal

  • Nexe
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Aktuelno

UPOZORENJE: Lažni radnici „Vodovoda i kanalizacije“ na terenu

Preduzeću Vodovod i kanalizacija u toku jučerašnjeg dana obraćali su se meštani naselja Kolonija u Mužlji sa upitom „da li su u obavezi da prime radnike Vodovoda koji u popodnevnim časovima proveravaju unutrašnje instalacije“ kao i „zbog čega moraju da plate te usluge“.

U ovom preduzeću danas navode da je su pojedini građani izrazili i sumnju da im je prilikom pregleda instalacija i otuđena imovina.

– Obaveštavamo korisnike da ne sprovodimo nikakvu akciju provere unutrašnjih vodovodnih instalacija, da pomenuta lica nisu naši radnici, te da je reč o lažnom predstavljanju nepoznatih osoba. Pozivamo građane da pomenute osobe ne primaju u svoje kuće i da obaveste Policijsku upravu Zrenjanin ukoliko te osobe stupe u kontakt sa njima i predstave se kao radnici našeg preduzeća, apelovali su iz JKP „Vodovod i kanalizacija“.

Oni podsećaju građane da je njihovo preduzeće zaduženo za održavanje ulične vodovodne mreže i cevi do mernog uređaja korisnika, odnosno vodomera.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
I Taxi Zrenjanin

– JKP „Vodovod i kanalizacija“ ni uslužno ne vrši proveru niti radove na unutrašnjim instalacijama – dakle, za kompletnu unutrašnju instalaciju, od vodomera pa na dalje, odgovorni su korisnici i oni brinu o njoj i za kontrolu i sanaciju istih angažuju ovlašćene firme. Eventualno, naši radnici mogu izvršiti proveru unutrašnjih instalacija u sklopu otklanjanja kvara na uličnoj vodovodnoj mreži. Građani treba da znaju da radnici našeg preduzeća ne dolaze kod korisnika bez njihovog poziva, a kada izlaze na teren, to čine u službenim vozilima i radnim uniformama sa jasnim obeležjima JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin.

Radnici Vodovoda i kanalizacije u uniformi

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh