I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Univerexport daruje 20.000 dece novogodišnjim paketićima

univerexportKompanija Univerexport obradovaće poklon paketićima 20.000 mališana u vrtićima predškolskih ustanova u Zrenjaninu, Novom Sadu i Vršcu. U zrenjaninskim vrtićima već je otpočela podela vaučera koji se u objektu Univerexporta u Barskoj ulici bb, može zameniti za paketić.

– U ovaj veliki donatorski projekat nesebično su se uključili poslovni partneri trgovinskog lanca Univerexport, među kojima su kompanije Nectar, Alca trgovina, Minaqua, Bambi, Banini, Yumis, Somboled, Jamnica i mnogi drugi, u čijim će poznatim brendovima mališani uživati, saopštila je ova trgovinska kompanija portalu I love Zrenjanin.

paketici

Praznično darivanje mališana postalo je tradicionalno s obzirom da se organizuje treći put,  a ovogodišnja donacija prevazišla je sve dosadašnje novogodišnje donatorske projekte.

Fordomanija

– Vođen brigom o zajednici, Univerexport ovim projektom ulaže u mlade naraštaje koji su budućnost društva, sa težnjom širenja prazničnog duha i solidarnosti, kažu u toj kompaniji o ovom društveno odgovornom postupku.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

 

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh