I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Univerexport darovao 20.000 dece novogodišnjim paketićima

univerexportKompanija Univerexport obradovala je poklon paketićima 20.000 mališana u vrtićima predškolskih ustanova u Zrenjaninu, Novom Sadu i Vršcu. U zrenjaninskim vrtićima, deca su dobijala vaučere koje su u objektu Univerexporta u Barskoj ulici, zamenjivali za paketić.

 – U ovaj veliki donatorski projekat nesebično su se uključili poslovni partneri trgovinskog lanca Univerexport, među kojima su kompanije Nectar, Alca trgovina, Minaqua, Bambi, Banini, Yumis, Somboled, Jamnica i mnogi drugi, u čijim će poznatim brendovima mališani uživati, saopštila je ova trgovinska kompanija portalu I love Zrenjanin.

paketici

Praznično darivanje mališana postalo je tradicionalno s obzirom da se organizuje treći put,  a ovogodišnja donacija prevazišla je sve dosadašnje novogodišnje donatorske projekte.

PerSu marketi

– Vođen brigom o zajednici, Univerexport ovim projektom ulaže u mlade naraštaje koji su budućnost društva, sa težnjom širenja prazničnog duha i solidarnosti, kažu u toj kompaniji o ovom društveno odgovornom postupku.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh