I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Uklonjeni nosači za splav sa gradskog jezera

Tridesetpetodnevni protesti grupe građana „Stop splavovima“ okončani su danas nakon što je investitor Nikola Novaković odneo pontonske nosače sa jezera.

odneta-konstrukcij-za-splavOkolina gradskog jezera nakon uklanjanja nosača za splav

Neposredno nakon toga, i građani su pokvarili šatore u kojima su danonoćno čuvali jezero i sprečavali investitoru da spusti splav u jezero.

– U ranim jutarnjim satima radnici Elektrodistribucije uklonili su banderu koja je trebala da obezbedi struju za izvođenje radova. Vlasnik splava je 6. oktobra dobio rešenje Komunalne policije da u roku od deset dana mora da ukloni delove za splav i on je to danas uradio, pa tako i mi možemo da se povučemo, kaže jedan od nekolicine okupljenih građana.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
I Taxi Zrenjanin

uklonjeni-satoriOdbranili jezero, članovi grupe „Stop splavovima“

Današnjim uklanjanjem osnova za splav nije završen proces odluke o postavljanju splava. Parnični postupak se vodi u zrenjaninskom Osnovnom sudu, a i nakon donošenja konačnog rešenja, postoji mogućnost žalbe.

– Postupili smo u skladu sa donetim rešenjem, ali i prema ličnoj odluci da obustavimo sve radnje dok sud ne donese svoju reč, rekao je Novaković za I love Zrenjanin.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh