I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Aktuelno

Ukinuto umanjenje računa za grejanje za 282 potrošača

Javno komunalno preduzeće „Gradska toplana“ Zrenjanin ukinuće od 1. oktobra umanjenje računa za 282 potrošača na sistemu daljinskog grejanja koji su ranijih godina imali lošiju isporuku toplotne energije.

radijator 1

U ovom preduzeću navode da se umanjenje ukida jer su ispunjeni tehnički uslove za kvalitetnu i sigurnu isporuku toplotne energije.

– S obzirom da smo devedesetih godina imali situaciju sa lošijom isporukom toplotne energije u naselju Bagljaš i da rekonstrukcija vrelovoda nije rađena dugo godina, naše preduzeće vršilo je umanjenje računa korisnicima koji su se žalili na isporuku toplotne energije. Od izgradnje pogona 2010. godine, a potom i nakon rekonstrukcije magistralnog vrelovoda, stekli su se uslovi za sigurnu i kavlitetniju isporuku toplotne energije. Kontrolom toplotnih podstanica u celom gradu, utvrđeno je da one sada primaju adekvatnu količinu toplotne energije. Naše preduzeće je sada u stanju da obezbedi potrebne temperature u stanovima i objektima naših kupaca, što je razlog ukidanja umanjenja na računima za grejanje, kaže Melanija Lojpur ispred „Gradske toplane“.

I Taxi Zrenjanin

Građani su se zbog loše isporuke ranije žalili pojedinačno, a Toplana je na njihove zahteve tako i odgovarala zbog čega ne može precizno da se dođe do podatka koliko je jedaniznos na takvim računima u proseku bio umanjen.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh