I love Zrenjanin portal

  • AD POLET
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Aktuelno

Udruženje žena doniralo tepihe vrtiću „Cvrčak“

Udruženje ženа grаdа Zrenjаninа MZ „Sаvа Kovаčević“ održаlo je humаnitаrno druženje sа ciljem prikupljаnjа sredstаvа zа pomoć vrtiću „Cvrčаk“. Od prikupljenih sredstаvа kupljeno je pet tepihа koji su danas predati ovom vrtiću. 

udruzenje-zena-donacija-4

– Pošto se družimo sa preko 80 organizacija i od sredstava koje sakupimo, od humanitarnih druženja koja organizujemo, mi uložimo u ovaj vrtić. Prve godine donirali smo televizor, prošle godine klimu za jaslice, a ove godine doniramo 5 tepiha, rekla je Vera Jovin predsednica udruženja žena.

– Hvala uduženju žena na još jednom angažavanju da nama i deci učine lepši i bolji boravak u vrtiću. Svaka soba dobila je nov prelep tepih. Nadamo se da će ova divna saradnja potrajati još dugo rekla je Tadić Zdenka glavni vaspitač u vrtiću „Cvrčak“.

I Taxi Zrenjanin

udruzenje-zena-donacija-1

Mnogo toga nedostaje ovom vrtiću, obzirom da je građen 1974. godine, a nameštaj i stolarija od osnivanja nisu promenjeni i u fazi su dotrajalosti.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Energetska efikasnost je na nuli, u vrtiću nemamo grejanje jer pucaju cevi koje su takođe dotrajale, to je ono što je najneophodnije. ali je velika investicija koju ustanova polako, koliko može sređuje.

Ovim putem apelujem na širu javnost, na firme i kompanije koje su u mogućnosti pomognu dodala je Tadić Zdenka.

udruzenje-zena-donacija-2

Vrtić „Cvrčak“ trenutno ima 120 upisanih mališana u pet grupa, od kojih je jedna jaslena, a jedna na mađarskom jeziku.

 

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh