I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Učenici OŠ „2. oktobar“ najbolji u SuPersu kvizu

Veliko finale u nadmetanju najuspešnijih učesnika SuPersu kviza održano je juče u Kulturnom centru Zrenjanina.

Najuspešnije ekipe osnovnih škola Zrenjanina i naseljenih mesta nadmetale su se u znanju iz opšte kulture i obrazovanja. U ovogodišnjem kvizu učestvovala je 21 ekipa iz 17 škola Zrenjanina i naseljenih mesta.

finale-supersu1

Prva dva mesta pripala su ekipama škole „2. oktobar, dok je trećeplasirana bila ekipa Osnovne škole „Dr Jovan Cvijić“.

Fordomanija

Prvoplasirani su osvojili sedmodnevni boravak u Čanju, drugoplasirani vikend u Akva parku u Jagodini, a ekipa koja je zauzela treće mesto dobila je je jednodnevni boravak u Petrolendu u Bačkom Petrovcu.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

– Deca su na ovogodišnjem kviz takmičenju pokazala zavidno znanje. Kao organizatori ovako velikog takmičenja nadamo se da ćemo sledeće godine biti na istom nivou, ako ne i bolji. Zahvaljujemo se svim donatorima i sponzorima, a pobednicima čestitamo i želimo im da uživaju u zasluženim nagradama, rekao je po završetku kviza Goran Marinković direktor Kulturnog centra, institucije koja je ovaj događaj organizovala treći put.

finale-supersu

Ovogodišnji kviz počeo je 20. marta i trajao je do 24. aprila. Pored pokazivanja znanja, namera kviza je povezivanje dece iz seoskih škola sa njihovim vršnjacima iz grada, podsticanje takmičarskog duha, druženje i osvajanje vrednih nagrada.

Tačnost pitanja i odgovora osnovaca ove godine ocenjivali su profesori Rako Tomović i Vesna Odadžić i programski direktor Kulturnog centra Vladimir Đurić.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh