I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Aktuelno

U Zrenjaninu trinaesti put obeležen Dan studenata

U Studentskom domu „Mihajlo Predić dr Miša“ trinaestu godinu za redom obeležen je Dan studenata. Budući da je događaj organizovan na njihovu inicijativu, studenti su na terenu ispred Doma pripremili sportska i zabavna takmičenja.

Sa gostima iz vojnog garnizona u Zrenjaninu odigrane su revijalne utakmice, a priređeno je i nadmetanje u nadvlačenju konopca.

dan-studenata-zrenjaninPored upravnice doma Tanje Dulović, obeležavanju Dana studenata prisustvovali su zamenik direktora Studentskog centra Novi Sad Nebojša Petrović, dekan Tehničkog fakulteta „Mihajlo Pupin“ Milan Pavlović, direktorka Visoke tehničke škole strukovnih studija Matilda Lazić, i zamenik gradonačelnika i njegov pomoćnik, Saša Santovac i Duško Radišić.

– Ovaj studenski dom je deo Studentskog centra u novom sadu, i moram da kažem da Dan studenata ovde obeležava trinaest godina, a da u istom tom periodu nijednom, ni približno i na ovako organizovan način, isti događaj nije obeležen u Novom Sadu. Velika pohvala za studente Zrenjanina jer su oni nosioci organizacije, a svoju ulogu svakako imaju i zaposleni. Pre otprilike osam godina izvršili smo veliko renoviranje ovog objekta i mogu da kažem da je naš studenski standart, što se tiče smeštajnog kapaciteta, na prilično visokoj lestvici, ocenio je Nebojša Petrović.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
PerSu marketi

Studenski dom u Zrenjaninu raspolaže sa 208 mesta u sobama druge kategorije. Većina soba je trokrevetna, sedam soba su četvorokrevetne 7, a kupatila su etažna.

dan-studenata-zrenjanin-2

– Studentima je bitno da im je toplo, da imaju uslove za učenje, za boravak, društveni život. Današnji dan je u ovoj meri organizovan zahvaljujući njima, a mi smo tu da ih podržimo, obezbedimo sponzore. Ove godine imamo manje sponzora, i nadam se da će naredne godine to biti drugačije, na višem nivou, rekla je Dulović.

Zamenik gradonačelnika Saša Santovac izjavio je da grad želi da ulaže u razvoj visokog obrazovanja u Zrenjaninu i da će zajedno sa fakultetom i višom školom u budućem periodu ozbiljno raditi na tome. On je podsetio da se već vode pregovori o izgradnji studentske menze koja bi bila od velikog značaja za sve studente u našem gradu.

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh