I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Aktuelno

U Zrenjaninu održan Prolećni sajam cveća

Ispred prodajnog objekta Gomex „Total“  danas je održan tradicionalni Prolećni sajam cveća kom su se jednako obradovali oni koji su planski došli, ali i oni koji su došli u supermarket.

gomex-sajam-cveca-1

Na poziv organizatora, kompanije Gomex, ove godine su se odazvali rasadnici Eden i „Čistoća i zelenilo“, Udruženje žena Dositej, Udruženja Suncokret i Carska bašta…

– Posetioci su danas imali priliku da kupe kvalitetno cveće, saksijsko, rezano, sušeno cveća kao i tepih travu koja je veoma popularna jer ne zahteva velike napore za postavljanje. Jedna od odlika ovog sajma jeste prilika da se razmene saveti i sve ono što je važno za uzgoj cveća kako među izlagačima tako i među posetiocima, rekao je marketing menadžer Gomexa, Nedeljko Golušin.

I Taxi Zrenjanin

gomex-sajam-cveca-3

U ponudi je bilo rezano, saksijsko, sušeno cveće po veoma pristupačnim cenama, kao i ikebane od cveća čij se cena kretala od 500 dinara. Ukrasne saksije koštale su od 100 do 500 dinara, a begonija se mogla kupiti za samo 30 dinara.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

gomex-sajam-cveca-2

gomex-sajam-cveca-4

gomex-sajam-cveca-5

 

 

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh