I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Aktuelno

U Zrenjaninu obeležen Nacionalni dan borbe protiv duvanskog dima

Informisanjem sugrađana u centru  grada i predavanjem na temu „Nikotinizam“, mladi volonteri Crvenog krsta Zrenjanin obeležili su 31. januar, Nacionalni dan borbe protiv duvanskog dima.

Aktivnosti koje se realizuju u  okviru ovog dana imaju za cilj da se još jednom skrene pažnja donosiocima odluka, stručnoj javnosti i  stanovništvu  na značaj potune zabrane pušenja u zatvorenom prostoru, bez izuzetaka.


Govoreći o obeležavanju ovog dana, sekretar Crvenog krsta Zrenjanin Aleksandra Tanasijević je za naš portal izjavila, da svaka osoba treba da ostvari svoje pravo da udiše vazduh bez duvanskog dima, a posebno kada su u pitanju deca i mladi.

PerSu marketi

-Na žalost, mnogo je primera gde su u svojim domovima naši najmlađi sugrađani svakodnevno izloženi štetnim supstancama prouzrokovanim duvanskim dimom. Ovim putem želimo da skrenemo pažnju roditeljima, da zajedno pokušamo da promenimo svest i da našoj deci omogućimo udisaj čistog vazduha.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Predavanje za učenike osnovnih i srednjih škola je održala dugogodišnja volonterka Crvenog krsta i učenica četvrtog razreda srednje Medicinske škole Teodora Milin, dok je zaključak na današnju temu i odgovore na pitanja dala dr Bojana Vještica, specijalista socijalne medicine Doma zdravlja „dr Boško Vrebalov”.


Piše: Tivadar Borbelj

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh