I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Aktuelno

U Zrenjanin stigla lica i porodice sa poplavljenih područja

Na teritoriji Srednjobanatskog upravnog okruga obezbeđeno je ukupno 1853 ležaja za prihvat lica evakuisanih sa poplavljenih područja.

zrenjanin

Tokom protekle noći, u Gerontološki centar Zrenjanin stiglo je prvih 19 štićenika obrenovačkog staračkog doma. Ovaj centar obezbedio je ukupno 40 mesta, i ukoliko bude bilo potrebe, u toku današnjeg i narednih dana, biće popunjen i ostatak kapaciteta. Prema rečima direktorke Gerontološkog centra u Zrenjaninu, Zorice Vučković,  lekari pregledaju pristigla lica kako bi utvrdili vrstu terapije, a uspostavljena je saradnja sa Crvenim krstom Zrenjanin koji doprema pakete pomoći za stara lica.

Zrenjaninska bolnica obezbedila je 165 praznih postelja za prihvat evakuisanih kojima je potrebna stručna medicinska pomoć.

PerSu marketi

– U Opštu bolnicu Zrenjanin smeštene su dve muške osobe iz Šida, obe 1984. godište. Imaju povrede zadobijene u  saobraćajnoj nesreći, zbrinuti su i obrađeni u zdravstvenoj ustanovi u Šidu, ali su zbog nedostatka smeštajnih prostora, smešteni na stacionarno lečenje u Opštu bolnicu Zrenjanin, saopštila je zrenjaninska bolnica.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Prema podacima Crvenog krsta, pored lica smeštenih u Gerontološkom centru, u Banatskom Despotovcu je smeštena jedna četvoročlana porodica, u Melencima dve šestočlane i u Kleku je za sada prihvaćena jedna trinaestočlana porodica.

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh