I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Aktuelno

U Zrenjanin stigla lica i porodice sa poplavljenih područja

Na teritoriji Srednjobanatskog upravnog okruga obezbeđeno je ukupno 1853 ležaja za prihvat lica evakuisanih sa poplavljenih područja.

zrenjanin

Tokom protekle noći, u Gerontološki centar Zrenjanin stiglo je prvih 19 štićenika obrenovačkog staračkog doma. Ovaj centar obezbedio je ukupno 40 mesta, i ukoliko bude bilo potrebe, u toku današnjeg i narednih dana, biće popunjen i ostatak kapaciteta. Prema rečima direktorke Gerontološkog centra u Zrenjaninu, Zorice Vučković,  lekari pregledaju pristigla lica kako bi utvrdili vrstu terapije, a uspostavljena je saradnja sa Crvenim krstom Zrenjanin koji doprema pakete pomoći za stara lica.

Zrenjaninska bolnica obezbedila je 165 praznih postelja za prihvat evakuisanih kojima je potrebna stručna medicinska pomoć.

I Taxi Zrenjanin

– U Opštu bolnicu Zrenjanin smeštene su dve muške osobe iz Šida, obe 1984. godište. Imaju povrede zadobijene u  saobraćajnoj nesreći, zbrinuti su i obrađeni u zdravstvenoj ustanovi u Šidu, ali su zbog nedostatka smeštajnih prostora, smešteni na stacionarno lečenje u Opštu bolnicu Zrenjanin, saopštila je zrenjaninska bolnica.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Prema podacima Crvenog krsta, pored lica smeštenih u Gerontološkom centru, u Banatskom Despotovcu je smeštena jedna četvoročlana porodica, u Melencima dve šestočlane i u Kleku je za sada prihvaćena jedna trinaestočlana porodica.

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh