I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Aktuelno

U vreme koncerta „Parnog valjka“ ne prilaziti trgu vozilima

Povodom koncerta Parnog valjka koju Grad Zrenjanin organizuje u subotu 21. marta, Gradska uprava je preporučila svima koji budu dolazili na koncert da se pridržavaju nekih uputstava kako ne bi došlo do stvaranja gužve.

trg-slobode

Preporuka je da svi koji dolaze sopstevnim vozilima, zbog obimnih radova na Trgu slobode i okolnim ulicama, ne prilaze automobilom centru grada i mestu održavanja koncerta, već da se parkiraju na nekom od raspoloživih parking prostora u blizini.

Za sve koji dolaze iz pravca Novog Sada ili Kikinde, najpogodnija lokacija je parking na staroj pijaci, u Ulici Miroslava Tirša, ili u ulicama Petefijeva, Ive Lole Ribara i Obala Sonje Marinković.

I Taxi Zrenjanin

– Iz pravca Beograda ne bi vozilom trebalo ići dalje od parkinga na Žitnom trgu, eventualno do manjeg parkinga u Karadžićevoj ulici, a za sve ostaje i mogućnost parkiranja na centralnom parkingu „Prevlaka“, s tim što se očekuje da taj parking u subotu bude i najopterećeniji. Zrenjanincima se preporučuje da što manje koriste automobil za dolazak u centar grada, s obzirom da se za subotu predviđaju povoljni vremenski uslovi, suvo vreme i dnevna temperatura do 14 stepeni, saopštila je Gradska uprava.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Kpncert će biti održan tačno u podne ispred Vodotornja.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh