I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Aktuelno

U petak pozorišna predstava „Dame biraju“

Pozorišna predstava „Dame biraju“ biće izvedena u petak, 11. novembra u 20 časova na velikoj sceni Kulturnog centra Zrenjanina.

Komedija „Dame biraju“ u produkciji Altteatra iz Sarajeva urađena je po motivima poznatog hit filma – The Full Monty – „Skidanje do kraja“. Reč je o predstavi koja na humoristički način tretira tematiku nezaposlenih mladih ljudi.

damebiraju

Režiser predstave Admir Glamočak rekao je da predstava vešto govori o egzistencijalnim pitanjima savremenog čoveka, ali i pokreće na promene. Besposleni mladići koji u životu imaju višak slobodnog vremena, a kako bi to promenili pronalaze oglas u novinama za stripere u jednom noćnom klubu. Mladići prihvataju taj izazov i počinju mukotrpno da vežbaju sa instruktorokom plesa. Predstava šalje snažnu poruku kako za neke veće promene nije dovoljna samo odluka, nego i odlučnost. Često taj put, od ničega do nečega, zna biti jako težak i samo oni uporni s jakom voljom ostvare cilj….

Fordomanija

Igraju: Emir Fejzić, Enes Salković, Mirza Dervišić, Adnan Goro, Davor Sabo, Amila Terzimehić i Damir Kustura.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Karte se prodaju na biletarnici Kulturnog centra Zrenjanina od utorka, 1. novembra svakog radnog dana i subotom od 10 do 12 i od 18 do 20 časova. Cena ulaznice je 600, a za organizovane posete 500 dinara.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh