I love Zrenjanin portal

  • Nexe
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Aktuelno

U petak pozorišna predstava „Dame biraju“

Pozorišna predstava „Dame biraju“ biće izvedena u petak, 11. novembra u 20 časova na velikoj sceni Kulturnog centra Zrenjanina.

Komedija „Dame biraju“ u produkciji Altteatra iz Sarajeva urađena je po motivima poznatog hit filma – The Full Monty – „Skidanje do kraja“. Reč je o predstavi koja na humoristički način tretira tematiku nezaposlenih mladih ljudi.

damebiraju

Režiser predstave Admir Glamočak rekao je da predstava vešto govori o egzistencijalnim pitanjima savremenog čoveka, ali i pokreće na promene. Besposleni mladići koji u životu imaju višak slobodnog vremena, a kako bi to promenili pronalaze oglas u novinama za stripere u jednom noćnom klubu. Mladići prihvataju taj izazov i počinju mukotrpno da vežbaju sa instruktorokom plesa. Predstava šalje snažnu poruku kako za neke veće promene nije dovoljna samo odluka, nego i odlučnost. Često taj put, od ničega do nečega, zna biti jako težak i samo oni uporni s jakom voljom ostvare cilj….

I Taxi Zrenjanin

Igraju: Emir Fejzić, Enes Salković, Mirza Dervišić, Adnan Goro, Davor Sabo, Amila Terzimehić i Damir Kustura.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Karte se prodaju na biletarnici Kulturnog centra Zrenjanina od utorka, 1. novembra svakog radnog dana i subotom od 10 do 12 i od 18 do 20 časova. Cena ulaznice je 600, a za organizovane posete 500 dinara.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh