I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Aktuelno

U osmoj „Korpi solidarnosti“ prikupljeno najviše proizvoda do sad

Tradicionalna humanitarna akicja „Korpa solidarnosti“ održana je osmi put u prodajnom objektu „Total“ u organizaciji Rotarakt kluba i kompanije Gomex.

Kupci koji su danas pazarili u „Totalu“ izdvajali su artikle iz svojih korpi i darovali ih za potrebe socijalno ugroženih lica.

korpa-solidarnosti1

– Proizvodi koje danas prikupimo u Korpi solidarnosti namenjeni su socijalno ugroženim porodicama sa teritorije Grada Zrenjanina, koje školuju najveći broj dece. Potrošači u sve većem broju učestvuju u našoj akciji i to je znak da se svest o pomoći drugim ljudima podiže, rekao je član Rotarakt kluba Dušan Vuletin.

PerSu marketi

Desetak mladih članova Rotaracta vredno je prikupljalo artikle i objašnjavalo potrošačima svrhu akcije. Oni kažu da će sve prikupljene namirnice i ostale proizvode u naredne dve nedelje rasporediti i odneti ugroženim porodicama.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Kompanija Gomex je u međuvremenu pored partnerskog, uspostavila i prijateljski odnos sa ovom mladom organizacijom. U svakoj akciji Korpa solidarnosti, „Gomex“ je najveći donator.

– Cilj i želja svih nas koji smo uključeni u ovu akciju jeste da porodicama koje su socijalno ugrožene bar na neko vreme olakšamo život. Naročito nas raduje činjenica da potrošači već prepoznaju ovu akciju kao i da je ove godine prikupljen najveći broj artikala od početka sprovođenja „Korpe solidarnosti“. To je dokaz da naši potrošači imaju dozu humanosti u sebi bez obzira što se teško živi, rekao je marketing menadžer Nedeljko Golušin.

kompanija Gomex donirala je celu jednu korpu sa osnovnim životnim namirnicama poput brašna, šećera, ulja, soli, ali i sredstvima za ličnu higijenu.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh