I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Aktuelno

U nastavku akcije Komunalne policije uklonjen kiosk na Kapetaniji

U ulici Obale Sonja Marinković danas je nastavljena akcija uklanjanja kiosaka koji nemaju dozvolu za rad i nisu predviđeni novim elaboratom „Direkcije za izgradnju i uređenje grada“.

kiosk

Ovo je dvadeset četvrti objekat koji je uklonjen, a prema navodima Komunalne policije koja sprovodi akciju, ovaj kiosk nije radio godinu dana i nije posedovao dozvolu za rad.

Pretpostavlja se da je ovde došlo do naglog opadanja prometa nakon izmene saobraćanja gradskog prevoza ali i zabrane prodaje alkohola posle 23 sata.

Fordomanija

kiosk2

kiosk1

– U sklopu kontinuirane akcije uklanjanja kiosaka koji su radili bez odobrenja, do su uklonjena 22 kioska u gradu i dva u selima. Ostala je još nekolicina nelegalno postavljenih objekata koje ćemo takođe ukloniti u narednom periodu. Za sada se sve odvija u dobrom redu, nije bilo problema sa vlasnicima, izuzev kioska u naselju Zeleno polje, rekao je novinarima načelnik Odeljenja komunalne policije Igor Virijević.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Troškove uklanjanja kiosaka plaća grad, a ukoliko vlasnik želi da vrati objekat u svoj posed, prvo mora da naknodadi sve troškove uklanjanja.

kiosk3

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh