I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Aktuelno

U nastavku akcije Komunalne policije uklonjen kiosk na Kapetaniji

U ulici Obale Sonja Marinković danas je nastavljena akcija uklanjanja kiosaka koji nemaju dozvolu za rad i nisu predviđeni novim elaboratom „Direkcije za izgradnju i uređenje grada“.

kiosk

Ovo je dvadeset četvrti objekat koji je uklonjen, a prema navodima Komunalne policije koja sprovodi akciju, ovaj kiosk nije radio godinu dana i nije posedovao dozvolu za rad.

Pretpostavlja se da je ovde došlo do naglog opadanja prometa nakon izmene saobraćanja gradskog prevoza ali i zabrane prodaje alkohola posle 23 sata.

PerSu marketi

kiosk2

kiosk1

– U sklopu kontinuirane akcije uklanjanja kiosaka koji su radili bez odobrenja, do su uklonjena 22 kioska u gradu i dva u selima. Ostala je još nekolicina nelegalno postavljenih objekata koje ćemo takođe ukloniti u narednom periodu. Za sada se sve odvija u dobrom redu, nije bilo problema sa vlasnicima, izuzev kioska u naselju Zeleno polje, rekao je novinarima načelnik Odeljenja komunalne policije Igor Virijević.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Troškove uklanjanja kiosaka plaća grad, a ukoliko vlasnik želi da vrati objekat u svoj posed, prvo mora da naknodadi sve troškove uklanjanja.

kiosk3

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh