I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Aktuelno

U naselju Bagljaš otvoreno novo igralište

U ulici Junaka Milana Tepića u naselju Bagljaš danas je otvoreno novo dečije igralište koje je Zrenjaninu poklonio poznati brend NIVEA, nemačke kompanije Beiersdorf.

igraliste00

 

 
Zrenjanin je sedmi grad u Srbiji koji je dobio igralište kroz veliki društveno odgovorni projekat koji je pokrenut krajem prošle godine.

Fordomanija

Projekat „Gde nam rastu deca“ nastao je nakon što smo ustanovili da su dečija igrališta problematična u Srbiji, da nisu bezbedna, da ih nema dovoljno, a naročito u gradovima van Beograda. Vrednosti našeg brenda NIVEA jesu poverenje i odgovornost, upravo one vrednosti koje osnažuju porodicu. Zato je naš cilj da deci i roditeljima pružimo bezbedno mesto na kom će zajedno provoditi vreme, rekla je menadžerka prodaje te kompanije Daniela Gvozdenić.

igraliste-bagljas

igraliste-bagljas0

Novo igralište izgrađeno je po najvišim evropskim standardima, naročito po pitanju bezbednosti rekvizita. Rekviziti su osmišljeni tako da pružaju mogućnost pravilnog motoričkog razvoja dece.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Otvaranju igrališta prisustvovao je i gradonačelnik Čedomir Janjić sa saradnicima.

– Mogu da kažem da je ovo najsavremenije igralište koje imamo u gradu. Zahvaljujem se svim društveno odgovornim kompanijama koje imaju taj osećaj i koje hoće da pomognu u izgradnji igrališta. Imamo čak i kompanije koje razmišljaju da nam pomognu u izgradnji novog dečijeg vrtića u Zrenjaninu, rekao je Janjić medijima.

Prvi koji su danas probali nove sprave na NIVEA igralištu bili su mališani obližnjeg vrtića Bambi, a igralište je od danas dostupno i za svu ostalu decu.

igraliste-bagljas1

 

 

 

 

 

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh