I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Pozorište Zrenjanin
Aktuelno

U Kulturnom centru premijera drugog dela filma „Zona Zamfirova“

Četvrtak 26., subota 28. i nedelja 29. februar

FILM „ZONA ZAMFIROVA – drugi deo“

Skoro 15 godina nakon što je ekranizovana ova velika ljubavna saga, scenaristi Ivana i Miroslav Mitić napisali su priču o tome šta se dogodilo u braku čuvenog para dve godine nakon venčanja. Glavni junaci – lepa Zone koju igra Brankica Sebastijanović i kujundžija Mane – Milan Vasić bore se da sačuvaju svoj brak. Radnja dešavanja i dalje je smeštena između 1905. i 1908. godine prošlog veka – kroz ljubavnu priču dočarana je lepota naše zemlje u tom periodu ali i problemi sa kojima se suočavaju mladi bračni parovi. U filmu igraju i glumačke zvezde poput: Ljiljane Stjepanović, Ljiljane Dragutinović, Tanje Bošković, Milana Laneta Gutovića, Nikole Ristanovskog, Ivana Bekjareva, Branka Đurića i dr. Režiser filma je Jug Radivojević. Zrenjaninska premijera drugog dela čuvenog domaćeg filma „Zona Zamfirova“ zakazana je za četvrtak, 26. januar 2017. Film se emituje u velikoj sali Kulturnog centra u terminima od 18 i 20 časova. Karte se prodaju na biletarnici Kulturnog centra Zrenjanina svakog radnog dana i subotom od 10 do 12 i od 18 do 20 časova. Cena ulaznice: 250 dinara.

Četvrtak 26. januar

Fordomanija

FILM „SNEŽNA KRALjICA 3 – VATRA I LED“

U četvrtak, 26. januara od 16 časova na repertoaru je dečji animirani film: „Snežna kraljica 3 – Vatra i led“ (Rusija, 80 min). Treći nastavak bajkovitog animiranog hit filma „Snežna kraljica“ vodi nas na magično putovanje u ledeno carstvo. Nakon junačke pobede Snežne kraljice i kralja, junakinja Greta još uvek ne može da pronađe mir. U želji da konačno okupi porodicu, sa prijateljima kreće u potragu prepunu avantura i u večnoj borbi dobra i zla. Film je sinhronizovan na srpski jezik. Karte se prodaju na biletarnici Kulturnog centra svakog radnog dana i subotom od 10 do 12 i od 18 do 20 časova. Cena ulaznice je 250 dinara.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Subota, 28. i nedelja, 29. januar

FILM „SNEŽNA KRALjICA 3 – VATRA I LED“ – PROJEKCIJA OD 11 ČASOVA

Karte se prodaju na biletarnici Kulturnog centra svakog radnog dana i subotom od 10 do 12 i od 18 do 20 časova. Cena ulaznice je 250 dinara.

Subota, 28. i nedelja, 29. januar

DEČJI FILM: „PEVAJMO“ – PROJEKCIJA FILMA OD 16 ČASOVA

Film „PEVAJMO“(SING) je smešten u svet poput našeg ali koji naseljavaju samo životinje. Film ’’PEVAJMO’’ predstavlja Bastera Muna, uglednu koalu koja je direktor nekada velikog pozorišta, koje je vremenom propalo. Baster je večiti optimista i mali nitkov, ali voli svoje pozorište iznad svega i učiniće sve da ga zadrži. Sad ima poslednju šansu da vrati ovom izbledelom dragulju nekadašnju slavu tako što će producirati najveće svetsko takmičenje u pevanju. Pojaviće se pet najozbiljnijih kandidata: miš (Set Mekfarlan) koji pevuši jednako dobro kao što i vara ljude, stidljiva slonica tinejdžerka (Tori Keli), koja ima užasnu tremu, premorena majka (oskarovka Ris Viderspun) koja ima 25 prasića, mladi gorila gangster (Teron Edžerton) koji traži način da pobegne od porodičnog kriminala, i pank-rok bodljikavo prase (Skarlet Johanson) koje pokušava da se otrese svog arogantnog dečka i bude solo pevačica. Sve životinje će doći na Basterovu audiciju verujući da je to njihova šansa da promene svoj život. Film je sinhronizovan na srpski jezik. Glasove su „pozajmili“: Iva Stefanović, Bojan Lazarov, Slobodan Stefanović i dr. Karte se prodaju na biletarnici Kulturnog centra svakog radnog dana i subotom od 10 do 12 i od 18 do 20 časova. Cena ulaznice je 250 dinara.

Subota, 28. i nedelja, 29. januar

FILM: „ZONA ZAMFIROVA – drugi deo“ – PROJEKCIJA OD 18 I OD 20 ČASOVA

Karte se prodaju na biletarnici Kulturnog centra svakog radnog dana i subotom od 10 do 12 i od 18 do 20 časova. Cena ulaznice je 250 dinara.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh